De Beste Werkelijk Draadloze Oordopjes (Die niet AirPods)

0
87

Air frituren voedsel heeft gekregen populaire recent, en voor goede reden. Het is meestal gezonder en vaak veel lekkerder zijn dan conventionele bakken. We hebben een kijkje genomen op de beste air friteuses voor de baan gedaan te krijgen.

De Beste Werkelijk Draadloze Oordopjes (Die niet AirPods)
door Jennifer Allen op augustus 7th, 2018

Kabels zijn een ergernis. Ze raken verward op ongelegen momenten, en lelijk kijken. Dat is de reden waarom echt draadloze oortelefoons zijn snel groeit in populariteit. We hebben uitgecheckt het beste van het stel.

De Beste Multitools voor Reizigers
door Harry Guinness op 7 augustus 2018

We houden van multitools hier op Review Geek, maar als je reis op vliegtuigen veel, je kan niet alles met een mes door de beveiliging. Hier zijn onze favoriete multitools voor reizigers die TSA-compatibel zijn.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Werkelijk Draadloze Oordopjes (Die niet AirPods)

Jennifer Allen | @jenjeahaly | augustus 7, 2018August 7, 2018

Kabels zijn een ergernis. Ze raken verward op ongelegen momenten, en lelijk kijken. Dat is de reden waarom echt draadloze oortelefoons zijn snel groeit in populariteit. We hebben uitgecheckt het beste van het stel.

Regelmatig Bluetooth oordopjes zijn handig, maar ze hebben vaak een draad aansluiten van de oordopjes en dat is niet altijd handig. Het is nog steeds makkelijk om die kabel te krijgen een beetje verward, of gewoon lelijk kijken gewikkeld rond uw nek. Dat is de reden waarom echt draadloze oordopjes voelen zich meer bevrijdend.

Nu denk je waarschijnlijk “waarom ga ik niet gewoon kopen sommige AirPods?” Of je het nu wilt of niet, Apple veranderde de hoofdtelefoon wereld als ze verwijderd van de hoofdtelefoonuitgang van de iPhone. Hun AirPods waren een geweldige oplossing voor de hoofdtelefoon probleem, maar ze zijn niet de beste koptelefoon die er zijn. Geen paar echt draadloze oortelefoon is bijzonder goedkoop dat is de reden waarom we het overslaan van de budget-categorie, maar er zijn genoeg die geweldig zijn voor een variëteit van verschillende situaties.

Hier zijn de beste echt een draadloze koptelefoon die er zijn.

De beste All-Rounder: Jabra Elite 65t ($170)

Jabra is altijd goed in het produceren van hoogwaardige audio-producten, en dat is zeker het geval voor de Jabra Elite 65t. De geluidskwaliteit is voorspelbaar hoog met een achtergrond geluid filter werkt als een vorm van licht passieve ruisonderdrukking. Het is ook mogelijk gebruik te maken van de Jabra Sound app voor het aanpassen van het geluid dat u hoort via de equalizer functie.

De oordopjes zijn IP55 gewaardeerd tegen water, zweet en stof, zodat ze bestand zijn tegen de meeste van wat je gooien. Een levensduur van ongeveer 5 uur met een extra 10 uur beschikbaar via het geval dat betekent dat je goed om te gaan gedurende de dag. Op de top van dat, het ondersteunt Alexa, Siri en Google Assistent stem commando ‘ s. Met zo veel bases gedekt, het is een solide kopen.

Kopen op Amazon

Het Beste Voor Het Uitvoeren Van: Jabra Elite Sport Waar ($200)

U zult het meest op prijs worden draad volledig gratis bij het uitvoeren of uit te werken. Jabra ‘ s Elite Sport Waar brengt alle van de hoge geluidskwaliteit die u zou verwachten van Jabra, samen met enkele knappe fitness gerelateerde functies.

De Elite Sport Waar aanbiedingen 4,5 uur lang muziek luisteren, en een extra 9 uur via het laadetui. Het heeft ook een in-ear precisie hartslagmeter die tracks uw hartslag vervolgens die gegevens worden gebruikt voor het analyseren van uw fitness prestaties. Audio coaching reageert op hoe je je bezig bent op een gegeven moment, en herstel advies geeft u tips over hoe om af te koelen wanneer u klaar bent. Er is ook een ras tempo calculator helpt u bij het meten van je tempo per kilometer terwijl je draait.

Het is zoiets als het hebben van uw eigen personal trainer in je oor, en het is enorm handig als je gevoelig bent voor het duwen zelf te ver. Wanneer je niet werkt, deze zijn nog steeds goede kwaliteit oordopjes.

Kopen op Amazon

Het Beste Voor De Geluidskwaliteit: Het Geluid Van Bose Sport Gratis ($200)

Als uw budget te rekken en een beetje verder dan de $170 vraagprijs voor de Jabra Elite 65t, de aankoop van de Bose Sound Sport Gratis. De kwaliteit van het geluid op deze oordopjes is uitzonderlijk, zoals men zou verwachten van Bose, maar het komt ook met een paar andere handige functies.

Levensduur van de batterij is op een lijn met de Jabra inspanning, op ongeveer 5 uur, met een toeslag van 10 uur met dank aan het laden geval. Het zweet bestendig voor uw training sessies, biedt eenvoudige NFC koppelen in plaats van de meer ingewikkelde Bluetooth-methode, en de knoppen zijn strak maar comfortabel in uw oren, dankzij de drie verschillende maten van oordopjes.

Waar de Bose oordopjes staan, is door middel van de ‘Zoeken mijn Knoppen’ – functie op de Bose-Connect-app. Verloor je oordopjes? Druk op een knop in de app en je knoppen maken een lawaai om u te helpen ze te vinden. Het zijn de kleine dingen die ervoor zorgen dat deze een waardevolle aankoop.

Kopen op Amazon

Het beste Voor Noise-Cancelling: Sony WF-1000X ($178)

Nu, toegegeven, als noise cancelling is je hoogste prioriteit is, moet je echt kopen van een koptelefoon of via kabel oortjes in plaats van oordopjes. We al uitgecheckt beide hoofdtelefoons en oortelefoons, maar als je een echt draadloos koppelen met noise cancellation dan de Sony WF-1000X zijn de beste die er zijn.

De oordopjes maken gebruik van slimme adaptieve technologie, die automatisch schakelt naar omgevings-geluid wanneer u ze nodig hebt. Dat betekent dat u te horen krijgt van je favoriete muziek zonder het gevoel alsof je mist iets. Het geluid is helder, dankzij een 6mm driver, en er tot 3 uur levensduur van de batterij, die u kunt uitbreiden om 9 uur met het laden geval. De levensduur van de batterij is korter dan de andere hoofdtelefoon op deze lijst, maar dat is een natuurlijk gevolg van het gebruik van ruisonderdrukking.

Ze zijn niet zweet, een bewijs dat we niet aanbevelen voor uw training sessie, maar als je wilt een cool paar oordopjes voor uw woon-werkverkeer, de noise cancelling functie is een leuke bonus. Hoewel, nogmaals, een bedrade hoofdtelefoon geeft je een betere ruisonderdrukking.

Kopen op Amazon

Beste Keuze: B&O Beoplay E8 Draadloze Koptelefoon ($270)

Als u het geld om te sparen, de B&O Beoplay E8 Draadloze Oordopjes zijn de meest luxueuze. Ze zijn klein, stijlvol en past ongelooflijk goed. De zijkanten zijn voorzien van eenvoudige touch bediening u kunt tikken op het aannemen van gesprekken, schakelen tracks, of activeer voice commands. De oortelefoons gebruiken Nabije Veld van de Magnetische Inductie technologie om te zorgen voor minder geluid degradatie en een betere verbinding via Bluetooth.

Het enige nadeel aan de superieure afspeelkwaliteit is dat de levensduur van de batterij is een beetje laag op ongeveer 4 uur per lading, maar de stijlvolle lederen laden geval versterkt die tot 12 uur. Anders dan dat, deze zijn sfeervol, comfortabel en bieden een geweldige geluidskwaliteit. Wat wil je nog meer?

Kopen op Amazon