Wat is EasyAntiCheat.exe en Waarom Is Het Op Mijn Computer?

0
205

Fortnite en enkele andere online spellen vereisen EasyAntiCheat. Deze tool controleert uw PC terwijl je aan het spelen bent, een poging om te stoppen met cheats werken in de eerste plaats. Als het een probleem detecteert, kunt u worden uitgesloten van het spelen van het spel online.

Wat is EasyAntiCheat?

Gemakkelijk Anti-Cheat, ontwikkeld door Je, is een anti-cheating tool ontworpen om te stoppen (en vangen) cheaters in online multiplayer games. Denk aan het als een meer moderne vervanging voor PunkBuster, de anti-cheating-toepassing die voor het eerst in 2001. Gemakkelijk Anti-Cheat werkt op zowel Windows en macOS.

Terwijl je het spelen van een online spel dat gebruik maakt van EasyAntiCheat, het draait in de achtergrond. Volgens de marketing materialen, EasyAntiCheat is “gericht op het uitschakelen van de oorzaak van valsspelen op een technisch niveau.” In plaats van simpelweg het bannen van cheaters, deze tool is ontworpen om te stoppen met cheats uit te werken.

Je hoeft niet precies uit te leggen hoe EasyAntiCheat werkt—na alle, het wil niet bedriegers om precies te weten wat ze tegen. De marketing materialen die zegt dat het gebruik maakt van een “hybride aanpak aangedreven door de driver-code en machine learning.” Een ondersteunend document toont het ziet er voor beschadigde geheugen, onbekende game-bestanden, niet-vertrouwde systeem bestanden, en debuggers, onder andere dingen. Het zal ook niet worden uitgevoerd als operating system security functies als bestuurder handtekening verificatie en kernel patch protection is uitgeschakeld.

Je normaal niet eens merkt EasyAntiCheat wordt uitgevoerd, tenzij u te porren rond uw besturingssysteem of een probleem ervaren. Je zult zien dat het label “EasyAntiCheat Service” of “EasyAntiCheat.exe” in de Task Manager.

Wanneer is EasyAntiCheat Actief?

De EasyAntiCheat.exe proces loopt langs games die dat nodig hebben. als je het niet spelen van een spel, EasyAntiCheat.exe is niet actief in de achtergrond.

Wanneer u start met een spel dat gebruik maakt van het—net als Fortnite, voor example-EasyAntiCheat.exe start-up. Het blijft actief terwijl je aan het spelen bent, en wordt uitgeschakeld wanneer u het spel afsluit.

Als u het selectievakje de Diensten van toepassing is, ziet u ook de EasyAntiCheat service is alleen actief terwijl je in een spel dat wordt gebruikt.

Welke Games Gebruiken?

Gemakkelijk Anti-Cheat is uitgegroeid tot gemeengoed onder multiplayer games uitgebracht in de afgelopen paar jaar. Sommige games nog steeds gebruik maken van andere oplossingen, zoals een Stoom-ingebouwde Valve Anti-Cheat-Systeem (VAC.) Andere spellen maken gebruik van hun eigen anti-cheating gereedschappen, bijvoorbeeld, Overwatch en andere Blizzard-games maken gebruik van Blizzard ‘ s eigen ingebouwde anti-cheating-functie.

De Eenvoudige Anti-Cheat website biedt u een lijst van games die gebruik maken van EasyAntiCheat. Deze omvatten Far Cry 5, Fortnite Battle Royale, Roest, Tom Clancy ‘ s Ghost Recon: woeste gronden, en Kijk Honden 2. Als u niet zeker weet welk spel geïnstalleerd op uw PC, controleer de lijst.

Als u ervaring Gemakkelijk Anti-Cheat fouten met een spel, check de officiële knowledge base voor hulp.

Kan Ik Verwijderen EasyAntiCheat?

Gemakkelijk Anti-Cheat wordt alleen geïnstalleerd op uw systeem als u de installatie van een spel dat vereist. Bij het verwijderen van die spel, Makkelijk Anti-Cheat is verwijderd, wordt het ook.

Bijvoorbeeld, als je installeert Fornite, zal het automatisch installeren van Easy Anti-Cheat. Als u verwijderen Fortnite, Gemakkelijk Anti-Cheat zal worden verwijderd.

U kunt handmatig verwijderen van Easy Anti-Cheat als je wilt, maar u zult niet in staat zijn om online games te spelen die dat nodig hebben. Om dit te doen, moet u het opnieuw installeren door het vinden van de installatie directory van het spel dat geïnstalleerd EasyAntiCheat en het uitvoeren van de EasyAntiCheat_Setup.exe -bestand.

Bijvoorbeeld, als EasyAntiCheat werd geïnstalleerd door Fortnite en u hebt geïnstalleerd Fortnite naar de standaard map, u vindt dit bestand op de volgende locatie:

C:Program FilesEpic GamesFortniteFortniteGameBinariesWin64EasyAntiCheat

Dubbelklik op de “EasyAntiCheat_Setup.exe” bestand om het te starten.

Klik op de “Verwijderen” – link op de setup-scherm te verwijderen Gemakkelijke Anti-Cheat van uw systeem.

U kunt ook op de “Reparatie” knop hier om te herstellen een Gemakkelijke Anti-Cheat als je een probleem ervaart.

Gemakkelijk Anti-Cheat zal worden verwijderd. Kunt u opent dit hulpprogramma setup en klik op de “Installeer Gemakkelijk Anti-Cheat” knop om opnieuw te installeren, als je wilt.

U zult niet in staat zijn om online games te spelen die vereisen dat Gemakkelijk Anti-Cheat zonder. Bijvoorbeeld, als u probeert de lancering van Fornite na het verwijderen van deze tool, Fortnite zal gewoon tonen u een dialoogvenster User Account Control voor automatisch opnieuw te installeren, Gemakkelijke Anti-Cheat op uw systeem en het starten van het spel.