Hur du Använder YouTube som är Nytt Inkognito-Läge för att Dölja Din Klocka Historia

0
107

Det tar bara tittar på en random off-topic-video till YouTube algoritmer börjar visas en bazillion konstiga videor som du egentligen inte vill se. Lyckligtvis har de precis lagt inkognitoläge på YouTube, som fungerar precis som Chrome i inkognitoläge gör. Så här aktiverar du det på Android.

Det är värt att notera att denna funktion har lanserat på Android-app bara för tillfället, men det kommer säkerligen att dyka upp på iPhone och alla andra plattform någon gång i den nära framtiden. Om du inte ser den funktionen på din Android-telefon ännu, öppna Play Butik och du bör hitta en uppdatering för YouTube redo att installera, versionsnummer 13.25.56.

Hur du Aktiverar Inkognito-Läge i YouTube

Knacka på det Konto cirkel på det övre högra hörnet, och på Kontot skärmen bör du se ett nytt alternativ för att “Vända på Inkognito”. Det är ganska lätt. När du har gjort det första gången, kommer du att få ett meddelande som förklarar hur det fungerar.

Att vända inkognitoläge tillbaka igen, bara knacka på det Konto som ikon och du kommer att presenteras med en meny längst ner med ett alternativ för att “Stänga av Inkognito”.

Denna funktion borde verkligen vara bra för föräldrar som vill sätta på lite videos för sina barn utan att ha hela den rekommenderade avsnitt på YouTube plötsligt förvandlas till ingenting men Peppa Gris och Blippi.

[via 9to5Google]