Det Bästa Sol Gadget Laddare För Laddning På Resan

0
92

Bara för att du är borta från ett eluttag betyder inte att du inte vill använda dina prylar. Dessa solar laddare kan hålla din utrustning laddat upp även när du befinner dig långt från civilisationen. Här är våra översta plockningar.

De 6 Bästa Webbkameror För Videokonferenser, Streaming Och Mycket Mer
av Jennifer Allen på 10: e juli 2018

Så, du har checkat ut vår stora guide om hur man ser bättre på konferenssamtal. Du har gjort vad du kan, men har insett att du behöver en ny webbkamera. Här är våra översta plockningar för webbkameror av alla typer.

De 3 Bästa Prylar Kök För Enklare, Snabbare, Och Godare Matlagning
av Eric Ravenscraft på 10: e juli 2018

Du kan fylla ditt kök med nisch prylar som bara milt förbättra din matlagning erfarenhet, men om du verkligen vill ha en uppgradering, det är dessa enheter som kan ändra sättet du laga mat för alltid.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Sol Gadget Laddare För Laddning På Resan

Jennifer Allen | @jenjeahaly | juli 11, 2018July 10, 2018

Bara för att du är borta från ett eluttag betyder inte att du inte vill använda dina prylar. Dessa solar laddare kan hålla din utrustning laddat upp även när du befinner dig långt från civilisationen. Här är våra översta plockningar.

Du kanske frågar dig själv varför du behöver en sol laddare i första hand. Skulle inte en vanlig power bank vara bra när du är ute? Ja och nej. Det är bra att ha en effekt bank på hand utan batterier batterier och inte små dynamos—power-banken som bara ger dig extra timmar av juice, inte förmågan att producera saft själv. Om du är på camping och vandring under längre perioder, det är användbart (och miljövänligt) för att kunna utnyttja solenergi på något sätt.

Nu, att vara tydlig, bärbar sol laddare är inte lika kraftfullt som stöttning enheten rakt in i en vägg laddare eller power bank. Icke desto mindre, de erbjuder ett bra sätt att hålla dina enheter toppad (eller ladda upp en power bank som du kan använda efter solnedgången för att hålla festen igång).

Med detta i åtanke har vi fokuserat på solpaneler som har stora paneler för att hjälpa dig att ladda snabbt när solen är blixtsnabb och de med batterier ingår att behålla makten rinner även om solen inte ut. Här är våra plocka av gäng.

Bäst för Vandring: Floureon Solenergi Bank ($13)

Designade med naturen i åtanke, Floureon 10000mAh Vattentät Solenergi Bank är lätt men ändå robust. Det kan tåla ett par stötar och att den är vattentät så det är perfekt för när du reser utanför misshandlad sökvägen.

Förutom att ge sol laddning det är en makt bank med 10 000 mAh kapacitet och gör det möjligt för laddning två telefoner samtidigt. När det är fulladdat för att referensram, det bör vara bra för att ladda din iPhone 8 2.5 gånger, eller till din Galaxy S7 drygt 2 gånger. Med den är avsedd att användas i åtanke—laddning på avlägsna platser och medan camping—Solenergi Banken har även en SOS akut LED-ljus och en kompass inbyggd så du burkar signal för att få hjälp och eventuellt hitta din väg ut om det inte kommer. Funktioner och robust design gör det perfekt för utomhus äventyr.

Köp på Amazon

Bäst för Portabilitet: Aukey Solar Charger ($65)

Perfekt för när du är camping, Aukey Solar Charger är super lätt och mycket enkel att packa undan. Det beror på att det har en vikbar design, så du viker enkelt ihop den och lagra den.

PET-laminerat solpaneler är tillverkad av hög slitage PVC tyg så att de är vatten-och väderbeständig. De lovar också en sol verkningsgrad på upp till 23,5 procent, vilket är högre än de flesta av sina konkurrenter. Dubbla USB-portar gör att du kan ladda två enheter på samma gång, och det kommer automatiskt att anpassa sig till den kraft du behöver.

Det finns ingen inbyggd power bank, men om du vet att du kommer att vara ute i solen ett tag, det här är en perfekt backup källa. Om du behöver kraft som finns i alla tider dock, skulle det vara klokt att koppla ihop den med en hög kapacitet och power bank.

Köp på Amazon

Bäst för Lagring med Hög Kapacitet: ALLSOLAR Bärbara Solar Charger ($40)

Om kapacitet är en viktig sak för dig då ALLSOLAR Bärbar Sol Laddare enheten för dig. Dess makt banken har en kapacitet av drygt 24 000 mAh, vilket är mer än tillräckligt med juice för att ladda dina mest krävande prylar flera gånger. Utöver sin höga kapacitet design gör det möjligt för upp till tre USB-enheter laddas på en gång.

Hela enheten är vatten-och stöttålig. Det är dammtät. Det är lite långsam att ladda via solenergi på grund av den lilla panelen storlek, men om kapaciteten är stora krav på dig, att du verkligen inte kan gå fel här—bara se till att lämna ut det för att ladda upp i solen, långt innan du behöver det.

Köp på Amazon

Bäst för Snabb Laddning: Outxe Robust Solar Charger ($56)

Den Outxe Robust Solar Charger är bra för utomhus bruk som den är vattentät, dammtät och stötsäker. Men anledningen till varför det Outxe Robust Solar Charger är en fantastiskt bra köp, eftersom det är snabbt. Den har USB-C och micro USB-laddning uttag som erbjuder snabb laddning som normalt inte finns på andra modeller på marknaden. Vem vill tillbringa en medan man väntar på sin telefon för att ladda batterierna, när det finns snabbare alternativ som finns där ute? Det är där Outxe Robust Solar Charger utmärker sig.

Även om inte den största hybrid panel/power bank-modellen i vår roundup, som är 20 000 mAh kapacitet är respectibly biffiga. Liksom att du lätt kan hänga den på din ryggsäck med sina två karbiner, njuta av solen strålar för och när du behöver det. Den har 3 lägen av ficklampa också, lysande mörkret eller att ge en heads-up som du behöver hjälp med.

Köp på Amazon

Bästa Premium Val: RAVPower 24W Solar Charger ($76)

Pengar inget objekt? Överväga RAVPower Solar Charger 24W solpanel. Det är ganska elegant utseende men också mycket lätt att bära med sig tack vare att halva vikten av liknande sol laddare. Vikbara och kommer med sin egen fodral, det ger ökad effektivitet jämfört med andra enheter på grund av dess större och mer effektiva paneler.

Enheten har 3 USB-portar, var och en kan automatiskt upptäcka och att leverera den optimala mängden ström till dina enheter. Liksom att det är konstruerade med en tålig och vattentät nylon, så att den kan klara de flesta väder. Det har också fyra krokar så att du kan fästa eller hänga den där det är bekvämt för dig.

Det är dyr för en solpanel som saknar makt bank, men det är perfekt om du behöver mycket ström medan du är borta från civilisationen.

Köp på Amazon