De Beste Zonne-Energie Gadget Laders Voor Opladen Onderweg

0
73

Alleen maar omdat je uit de buurt van een stopcontact hoeft niet te betekenen dat u geen gebruik wilt maken van je gadgets. Deze zonne-opladers kun je gear opgeladen, zelfs als u bent mijl van de beschaving. Hier is onze top picks.

De 6 Beste Webcams Voor Video-Conferencing, Streaming En Meer
door Jennifer Allen op juli 10, 2018

Dus, je hebt uitgecheckt onze geweldige gids op hoe te kijken beter op conference calls. Je hebt gedaan wat u kunt, maar beseffen dat je moet een nieuwe webcam. Hier is onze top picks voor de webcams van alle soorten.

De 3 Beste Keuken Gadgets Voor Eenvoudiger, Sneller En Lekkerder Te Koken
door Eric Ravenscraft op 10 juli, 2018

U vult uw keuken met niche gadgets die slechts licht verbeteren van uw kook-ervaring, maar als je echt wilt een upgrade, dit zijn de apparaten die de manier waarop je kookt voor eeuwig.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Zonne-Energie Gadget Laders Voor Opladen Onderweg

Jennifer Allen | @jenjeahaly | juli 11, 2018July 10, 2018

Alleen maar omdat je uit de buurt van een stopcontact hoeft niet te betekenen dat u geen gebruik wilt maken van je gadgets. Deze zonne-opladers kun je gear opgeladen, zelfs als u bent mijl van de beschaving. Hier is onze top picks.

Je zou jezelf de vraag waarom je een zonne-oplader in de eerste plaats. Zou het niet een reguliere bank van de macht van fijn wanneer? Ja en nee. Het is geweldig om een power bank op de hand, maar de batterijen zijn batterijen en geen kleine dynamo ‘ s—een power bank geeft je extra uren van sap, niet de mogelijkheid om het produceren van het sap zelf. Als je kamperen of wandelen voor langere perioden, is het handig (en milieuvriendelijk) in staat zijn om zonne-energie op een bepaalde manier.

Nu, om duidelijk te zijn, draagbare zonne-opladers zijn niet zo krachtig als vijzelen van uw apparaat in een stopcontact of in power bank. Niet minder, ze bieden een geweldige manier om uw apparaten afgewerkt (of voor het opladen van een power bank kunt u na zonsondergang te houden van de partij gaan).

Met dat in het achterhoofd, hebben we ons geconcentreerd op zonne-panelen die zijn voorzien van een grote panelen om te helpen u rekent dan snel als de zon is laaiend en die met batterijen meegeleverd om de stroom stroomt, zelfs als de zon niet uit. Hier is onze keuze van het bos.

Het beste voor Wandelen: Floureon Solar Power Bank ($13)

Ontworpen met het buitenleven in het achterhoofd, de Floureon 10000mAh Waterproof Solar Power Bank is lichtgewicht maar toch robuust. Het kan weerstaan aan een paar stoten en het is waterdicht, dus het is perfect voor als u op reis bent buiten de gebaande paden.

Naast het verstrekken van zonne-energie opladen het is een van de de machtsbank met 10.000 mAh capaciteit en zorgt voor het opladen van twee telefoons tegelijk. Wanneer deze volledig is opgeladen, referentiekader, het moet goed zijn voor het opladen van je iPhone 8 2.5 keer zijn, of uw Galaxy S7 iets meer dan 2 keer. Met het beoogde gebruik in het achterhoofd—opladen in afgelegen locaties en tijdens het kamperen—de Solar Power Bank heeft ook een noodoproep van het S.O.S. van LED licht en een kompas ingebouwd, zodat je blikjes signaal voor hulp en mogelijk uw weg te vinden uit als het niet komen. De feature set en een robuust ontwerp maken het ideaal voor outdoor avonturen.

Kopen op Amazon

Het beste voor Draagbaarheid: Aukey Solar Charger ($65)

Perfect voor als je op de camping, het Aukey Solar Charger is super licht en heel gemakkelijk te pak. Dat is omdat het heeft een opvouwbaar ontwerp, zodat u vouwt het samen en sla het op.

De PET gelaagd zonnepanelen zijn gemaakt van hoge slijtage van de stof van PVC, dus ze zijn water-en weerbestendig. Ze beloven ook een zonne-energie-conversie-efficiëntie van up-to-23.5% en dat is hoger dan de meeste van zijn concurrenten. De dubbele USB-poorten betekent dat je kan opladen van twee apparaten tegelijk, en het zal zich automatisch aanpassen aan de kracht die u nodig heeft.

Er is geen ingebouwde power bank maar als je weet dat je gaat naar buiten in de zon voor een tijdje, dit is een ideale back-up bron. Als u stroom nodig hebben te allen tijde beschikbaar, hoewel, het zou verstandig zijn om het te koppelen met een hoge capaciteit power bank.

Kopen op Amazon

Het beste voor Opslag met Hoge Capaciteit: ALLSOLAR Draagbare Zonne-Oplader ($40)

Als de capaciteit is een belangrijk ding voor je vervolgens de ALLSOLAR Draagbare Zonne-Oplader is het apparaat voor u. De power bank heeft een capaciteit van 24.000 mAh en dat is meer dan genoeg sap voor het opladen van zelfs uw meest veeleisende gadgets meerdere keren. Naast de hoge capaciteit design zorgt voor maximaal drie USB-apparaten op te laden in een keer.

Het hele apparaat wordt water-en schokbestendig. Het is stofdicht. Het is een beetje langzaam op te laden via zonne-energie op rekening van het kleine paneel grootte, maar als de capaciteit is de grote vereiste is voor u, kunt u niet echt verkeerd gaan hier—net en zorg ervoor dat het eruit te laten om op te laden in de zon goed door voordat u het nodig hebt.

Kopen op Amazon

Het beste voor Snel Opladen: Outxe Ruige Solar Charger ($56)

De Outxe Ruige Solar Charger is ideaal voor buiten gebruik, want het is waterdicht, stofdicht en schokbestendig. Echter, de reden waarom de Outxe Ruige Solar Charger is een geweldige aankoop is omdat het snel. Het heeft een USB-C en een micro-USB-aansluitingen die bieden een snelle opladen meestal niet gevonden op de andere modellen in de markt. Wie wil je een tijdje wachten op hun telefoon op te laden, als er sneller opties die er zijn? Dat is waar de Outxe Ruige Solar Charger uitblinkt.

Hoewel het niet de grootste hybride paneel/power bank model in onze roundup, de 20.000 mAh capaciteit is respectibly vlezige. Evenals dat, je hangt hem eenvoudig aan uw rugzak met twee karabijnhaken, genieten van de stralen voor als en wanneer u het nodig hebt. Het heeft 3 standen van de zaklamp ook het verlichten van de duisternis of het geven van een heads-up dat u hulp nodig hebt.

Kopen op Amazon

Beste Keuze: RAVPower 24W Solar Charger ($76)

Geld geen object? Overweeg de RAVPower Solar Charger 24W zonnepaneel. Het is heel stijlvol uit, maar is ook zeer gemakkelijk rond te dragen, dank zij de helft van het gewicht van soortgelijke zonne-opladers. Opvouwbaar en komt met zijn eigen draagtas, biedt het een grotere efficiëntie door andere apparaten op het account van de grotere en meer effectieve panelen.

Het apparaat heeft 3 USB-poorten, die elk in staat zijn om automatisch te detecteren en het leveren van de optimale hoeveelheid voeding voor uw apparaten. Als dat het is gebouwd met een duurzaam en waterdicht nylon, zodat het bestand is tegen de meeste weersomstandigheden. Het heeft ook vier haken, zodat u kunt bevestigen of ophangen waar en wanneer het u uitkomt.

Het is prijzig voor een zonnepaneel dat geen bank van de macht, maar het is ideaal als je veel nodig van de macht, terwijl u weg bent van de bewoonde wereld.

Kopen op Amazon