De 6 Beste Webcams Voor Video-Conferencing, Streaming En Meer

0
76

Dus, je hebt uitgecheckt onze geweldige gids op hoe te kijken beter op conference calls. Je hebt gedaan wat u kunt, maar beseffen dat je moet een nieuwe webcam. Hier is onze top picks voor de webcams van alle soorten.

De 3 Beste Keuken Gadgets Voor Eenvoudiger, Sneller En Lekkerder Te Koken
door Eric Ravenscraft op 10 juli, 2018

U vult uw keuken met niche gadgets die slechts licht verbeteren van uw kook-ervaring, maar als je echt wilt een upgrade, dit zijn de apparaten die de manier waarop je kookt voor eeuwig.

Het is Dood Eenvoudig toe Te Voegen Draadloos Opladen Naar Je Auto
door Michael Crider op 10 juli, 2018

Zodat je nieuwe telefoon kan opladen draadloos, en je genoot in de vrijheid van de tirannie van de stekkers die je overal in huis en op kantoor. Maar hoe zit het met uw auto? Je kunt het er ook.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De 6 Beste Webcams Voor Video-Conferencing, Streaming En Meer

Jennifer Allen | @jenjeahaly | juli 10, 2018July 10, 2018

Dus, je hebt uitgecheckt onze geweldige gids op hoe te kijken beter op conference calls. Je hebt gedaan wat u kunt, maar beseffen dat je moet een nieuwe webcam. Hier is onze top picks voor de webcams van alle soorten.

Zeker, elke laptop heeft een webcam en je zou al met dat ingebouwde ding, maar het is niet erg goed, toch? Het werkt net als de meest eenvoudige webcam die er zijn, want dat is precies wat het is. Als u regelmatig oproepen voor zakelijke doeleinden, of u bent een fervent streamer, moet je iets een beetje meer effectief.

We hebben vernauwde dingen neer op zes van de beste, omvat verschillende noden, dus er is zeker iets voor u perfect is. Hier is de zes beste webcams voor elk doel.

Het beste voor Algemeen Gebruik: Logitech HD Pro Webcam C920 ($49)

Voor alle ronde algemene behoeften, u kunt niet verkeerd gaan met de Logitech HD Pro Webcam C920. De webcam biedt 1080p full HD-videogesprekken op Skype met 720p beschikbaar voor andere video-calling diensten. H. 264 hardware encoding zorgt voor een sneller en vloeiender ervaring, wat je aan het doen bent.

Bovendien, Carl Zeiss lens met autofocus in 20 stappen-modus betekent dat u altijd kijken op je best wanneer u het dankzij de kwaliteit optica en een scherpe focus. De microfoon kwaliteit stevig, maar nauwelijks studio kwaliteit, maar alles over de webcam maakt veel goed. Het is een belangrijke upgrade van dat ongemakkelijke ingebouwde webcam van uw laptop kwam.

Kopen op Amazon

Het beste voor Streaming: Logitech C922x Pro Stream Webcam ($80)

Specifiek ontworpen voor streaming en gaming in het achterhoofd, de Logitech C922x Pro Stream Webcam is misschien prijzig, maar het is ideaal voor het reguliere spel streamers. De webcam biedt 1080p-video bij 30 fps met 60FPS beschikbaar via 720p. Waarom doet 60FPS uit? Professionele streamers zoek naar een camera met dezelfde frame rate als hun games te zorgen dat de beelden van hen spelen het spel is glad en naadloos in sync met het eigenlijke spel stream. Een full HD-glas lens en premium autofocus betekent dat je niet te veel moeite om er op je best met twee ingebouwde microfoons vastleggen van je stem als je het spel.

Automatische licht correcties verder verbeteren van de kwaliteit, met weinig licht of slechte achtergrondverlichting nog steeds ziet er goed uit. Het is ook mogelijk om te integreren met uw live-beeld met op de achtergrond scène, dankzij een aantal nuttige software die wordt meegeleverd in het pakket. Als je graag het volgende YouTube-sensatie, dit is de webcam voor jou.

Kopen op Amazon

Het beste voor conferentiegesprekken: Logitech Pro 9000 PC Internet Camera Webcam ($90)

Als je veel van conference calls via Skype en andere internet-diensten, u wilt een webcam ziet u betekenen bedrijf (of, ten minste, maakt u er professioneel uitzien). De Logitech Pro 9000 PC Internet Camera Webcam is de ideale webcam voor. Het biedt ultra smooth autofocus dankzij de Carl Zeiss-lens systeem, ondersteund door RightLight 2-technologie past automatisch de helderheid voor het perfecte beeld, zelfs als uw kantoor heeft vreselijke verlichting.

Als dat, de HD video-opname biedt 2 megapixel sensor vastleggen met 1600 x 1200 pixels, met een resolutie van 8 megapixel foto ‘ s. Face-tracking-technologie zorgt ervoor de focus blijven op u. Plus, er is noise-cancelling-technologie binnen de microfoon het geluid klinkt helder en vol vertrouwen. Het is ideaal voor wanneer u wilt dat uw webcam te verschijnen als professionele als u.

Kopen op Amazon

Het beste voor de Reiziger: Logitech C615 HD Webcam ($38)

Er is schijnbaar een Logitech gebaseerd webcam voor elke eventualiteit en zakelijke reizen is geen uitzondering. Als u regelmatig onderweg zijn, de Logitech C615 HD Webcam de webcam voor jou. Dat is te wijten aan zijn Plooi en Ga ontwerp dat is een mooie manier om te zeggen dat het loskomt van uw monitor snel en gemakkelijk te glijden in je tas. Compacte formaat is een groot deel van wat iedere reiziger is na, en deze webcam is gewoon de juiste vorm om te gooien in je tas zonder zorgen.

Evenals dat, het is een bevoegde webcam in zijn eigen recht. Full HD 1080p video kan worden opgenomen met video chat draait op 720p. Autofocus betekent dat je er goed te doen, en er is een ingebouwde microfoon heeft noise-cancelling technologie. Automatisch licht-correctie is ook mogelijk hier. Gewoon niet verwachten om te bewegen te ver—de kabel is 3 meter lang.

Kopen op Amazon

Beste Budget Halen: Microsoft LifeCam HD-3000 ($23)

Als je op een krap budget, is de Microsoft LifeCam HD-3000 is de perfecte goedkope webcam te kopen. Ondanks de lage prijs, het biedt nog steeds 720p HD-video en chat opname, samen met een noise-cancelling microfoon.

Het beste van alles, het maakt gebruik van TrueColor-technologie voor heldere, kleurrijke video ‘ s, ongeacht de achtergrond van de omstandigheden zijn. Zelfs bij weinig licht, wordt de foto zien er nog vrij goed en dat is perfect als uw werkruimte is een beetje donker op keer (misschien omdat je blies de lamp op het budget van een webcam).

Verwacht alleen maximaal 4 megapixels voor foto ‘ s snap je, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor een goedkope webcam dat is nog steeds rijk is aan mogelijkheden.

Kopen op Amazon

Het beste voor 1080p op een budget: Yilador YL450 Webcam ($25)

Wilt 1080p HD-opname, maar vastgebonden voor contant geld? Koop de Yilador YL450 Webcam. Het stromen en records 1080p-video met 30 fps, dat is indrukwekkend voor iets dat alleen kost $25.

Elders, er is een basis noise-cancelling microfoon om u te helpen, en haar 5 meter kabel is perfect voor als je verplaatsen over heel veel. Ondanks dat het een beetje meer ongemakkelijk te draaien dan de anderen hier, het is heel indrukwekkend voor zijn lage prijs. Nog meer als je beseft dat het slechts $2 meer dan in de Microsoft LifeCam. Beschouw het als het perfecte startpunt voor uw streaming carrière.

Kopen op Amazon