Elektrische vs. Gas-Aangedreven Werf Uitrusting: Wat U Moet Weten

0
81

Gas-aangedreven grasmaaiers en trimmers kunnen worden de goud-standaard, maar elektrische opties (batterij-aangedreven en draadgebonden gelijk) komen steeds vaker voor. Hier zijn enkele dingen die u moet weten over zowel zodat u kunt beslissen welke het beste is voor uw situatie.

GERELATEERD: Hoe onderhoud van Uw Grasmaaier Dus Het Duurt (Bijna) Altijd

Voor deze gids, we zullen vooral gericht zijn op push grasmaaiers en trimmers. Er zijn veel gereedschappen en apparatuur om uit te kiezen om het onderhoud van uw tuin, maar dit zijn verreweg de twee meest voorkomende. We gaan aan de slag!

Elektrische Apparatuur Is Eenvoudiger te Onderhouden

De meest voor de hand liggende voordeel van elektrische werf apparatuur (of er wordt een batterij-aangedreven of met snoer) is dat er geen gas motor te onderhouden—geen olie, bougies, of air filters te wijzigen. En als u het weg voor de winter, er is niet inherent aan de angst van het niet te beginnen in het voorjaar. Kortom, gas-apparatuur, heeft de mogelijkheid van handelen kieskeurig zonder het juiste onderhoud (en de meeste mensen hebben geen moeite met het juiste onderhoud), terwijl de elektrische apparatuur gedraagt zich heel goed met minimale begeleiding.

Is er nog wat onderhoud nodig is, uiteraard, maar niemand die vraagt om een specifieke set van vaardigheden. Met elektrische spullen, het komt meestal neer op het houden van de grasmaaier lemmet scherp, het toevoegen van meer tekenreeks een tekenreeks trimmer, en vergeet niet te reinigen en smeren van de dingen eens in een tijdje. Ruilen en opladen van batterijen kan ook op die lijst, maar ik zou het niet eens noemen dat “onderhoud” per se.

Plus, je kunt niet winnen van die instant start-functie op elektrische apparatuur, terwijl de meeste gas-aangedreven spul maakt gebruik van een pull-string dat vereist een paar huffs van uw kant.

Goede Elektrische Apparatuur Is Meestal Duurder

U kunt een batterij-aangedreven grasmaaier of string trimmer voor ongeveer dezelfde prijs als hun gas-aangedreven middelen, maar als je iets wilt, dat zal presteren echt goed, u zult een zware prijs betaalt.

Bijvoorbeeld, het Ego is een van de top merken dat maakt batterij-aangedreven grasmaaiers en trimmers en hun spullen wordt alom beschouwd als de beste in zijn categorie. Echter, betaal je een paar dollar meer dan een vergelijkbare benzine maaier werkt net zo goed of zelfs beter. Deze fancy gas-aangedreven model is $100 goedkoper.

Dit wil niet zeggen dat je niet meer geld uitgeven op de gang elektrische, maar dan zult u een beetje meer betalen als je wil een elektrische maaier, trimmer of dat de moeite waard te kopen in de eerste plaats.

Gas-Aangedreven Apparatuur Geeft U Veel Meer Vermogen

Er is een groot verschil in de prestaties bij het vergelijken van gas-en elektrische grasmaaiers en trimmers. Elektrische apparatuur (of het werkt op batterij of u de stekker in het stopcontact) kan alleen zoveel macht, dat er zelfs die kleine gasmotoren op trimmers zijn vrij dang krachtig.

Natuurlijk, als het gaat om grasmaaiers, elektrische modellen kunnen presteren gewoon goed, zelfs als ze misschien minder krachtig, omdat je alleen het maaien van gras. Er is meestal niet veel complexiteit met dat—vooral als je te snijden regelmatig en niet te maken hebben dikke, hoge onkruid.

Echter, waar ik heb gemerkt een verschil is met de trimmers.

Elektrische trimmers kan snijden door de normale gras zonder probleem, maar iets meer dan dat vergt een beetje geduld. Snijden door dik onkruid, bijvoorbeeld, kan de trimmer aan de bog een beetje, zodat je langzaam te gaan. Het klaart de klus, maar niet zo onbeschaamd als een gas trimmer.

Toegegeven, ik was het uitproberen van een budget elektrische trimmer van Black en Decker op het moment, dus ik was ook niet verrast met de resultaten—het is waarschijnlijk dat meer dure modellen zou hebben uitgevoerd, beter voor mij. Maar zelfs dan is het prettig te weten dat u kunt kopen vrijwel elke gas-aangedreven trimmer u wilt en je geen zorgen over de vraag of het je dwars door dikke onkruid is of niet.

Elektrische Apparatuur Is ideaal voor Kleine Gazons

Als u een kleine voldoende werf, gas-aangedreven apparatuur eigenlijk misschien een beetje overkill. Dit is waar elektrische kan zeer voordelig zijn.

Elektrische kunnen werken op grotere werven, maar je zou kunnen hebben om een extra accu bij u in het geval u de afvoer van de eerste één—op een enkele lading duurt meestal ergens tussen de 30-60 minuten, afhankelijk van de apparatuur en hoeveel sap je regelmatig de afvoer van het.

En dat is een ander probleem met elektrische apparatuur. Als je juice, je moet een reserve batterij of een goed stukje van downtime op te laden. Het bijvullen van een gas tank, aan de andere kant, neemt geen tijd bij allen.

Als je een heel kleine tuin, zou u zelfs kunnen om weg te komen met een snoer grasmaaier en heggenschaar.

Echter, gaat snoer met een grasmaaier is echt alleen een haalbare optie is voor mensen met een meter die erg klein zijn—we spreken over de 1.500 vierkante meter of minder. Iets meer dan dat en u zult proberen te stoeien met lange verlengsnoeren en ervoor te zorgen dat u neer maaien over hen.

Snoer trimmers zijn een beetje meer vergevingsgezind, omdat je veel minder kans om jezelf in een wirwar en raakte per ongeluk aan het snoer met de trimmer. Nog steeds, ze geven je nergens in de buurt van de vrijheid die een accu of benzine aangedreven apparaat doet.

Op het Einde, Je Kan Nooit Verkeerd Gaan met Gas-Aangedreven Apparatuur

Ik vind het altijd leuk om te zeggen dat je kan nooit verkeerd gaan met gas-aangedreven werf apparatuur. Ze zijn geprobeerd en waar zijn rond voor decennia, en altijd voorzien van voldoende stroom waar en wanneer u maar wilt.

Plus, met slechts een klein beetje van regulier onderhoud, gas-aangedreven grasmaaiers en trimmers kunnen duren vrij veel voor eeuwig, ze zijn echt “kopen voor het leven” – apparaten.

Met een batterij-aangedreven apparatuur, de accu ‘ s zelf waarschijnlijk niet de laatste voor meer dan een paar jaar voordat ze vervangen moeten worden. Gelukkig zijn de meeste fabrikanten zullen vervangen oude aangetaste batterijen gratis als ze nog binnen de garantie periode, maar zelfs dan, batterijen langzaam verliest capaciteit loop van de tijd en presteren minder bewonderenswaardig met de leeftijd.