Den Bästa Portabla Luftkonditioneringar

0
331

Om du funderar på att köpa en smart termostat för ditt hus, inte rusa till närmaste Bästa Köp och betala fullt pris—kolla med din elektrisk eller gas företag först.

Den Bästa Portabla Luftkonditioneringar
av Michael Crider den 9 juli, 2018

Sommaren är tryckande på Norra Halvklotet. Om du inte är i en position att installera en luftkonditionering, dina val för värme lättnad i ditt hem är begränsade. Här är de bästa bärbara val.

Det Bästa Meditation och Mindfulness-Appar För lugna Ditt Sinne
av Jennifer Allen den 8 juli 2018

Stress och ångest är alla vanligt förekommande i hektiska moderna livet. Mindfulness och meditation utbildning kan hjälpa till att sätta saker i perspektiv och lugna ditt sinne. Vi har sammanställt de bästa meditation appar för att hjälpa dig att slappna av och fokusera.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Den Bästa Portabla Luftkonditioneringar

Michael Crider | @MichaelCrider | juli 9, 2018July 8, 2018

Sommaren är tryckande på Norra Halvklotet. Om du inte är i en position att installera en luftkonditionering, dina val för värme lättnad i ditt hem är begränsade. Här är de bästa bärbara val.

“Bärbara” AC enheter kallas så därför att, till skillnad från hela huset enheter eller tunga fönster monterade enheter, kan du enkelt flytta dem. Jämfört med deras beefier syskon de är inte perfekta, de är mindre effektiv än en central AC systemet, och inte ta upp mer utrymme än en permanent fönster monterade system, trots generellt kostar ungefär lika mycket och fortfarande behöver ett fönster för att uttömma uppvärmd luft. Men om du hyr din bostad eller om du behöver för att snabbt kyla ned ett specifikt rum, de kan vara den bästa lösningen för dig. Bara förstå de begränsningar som du arbetar med: även den mest kraftfulla bärbara AC-enheter kommer inte att kunna coola ner mycket mer utrymme än ett medelstort vardagsrum (500 kvadratmeter). Försöker kyla ett stort hus med flera rum med en eller flera bärbara enheter är inte praktiska.

En portabel AC fungerar på samma princip som ett kylskåp, förutom att det är kyla utsidan istället för insidan. Enheten drar in varm luft från rummet och cykler det förbi en kondensor, blåser kyld luft tillbaka in i rummet och ansträngande varma luften genom en slang ut genom fönstret. Mindre AC enheter uttrycka sin kapacitet med BTU-British Temperatur Enheter. Ett 8000 BTU AC kan hantera ett litet sovrum eller kontor (150-250 kvadratmeter), en 10-12,000 BTU kan hantera ett medelstort rum eller ett kök, och ett större på 14 000 BTU enheten kan hantera stora öppna ytor—så länge de inte är alltför stora, och helst inte har högt i tak. Naturligtvis med hjälp av en större enhet i ett mindre rum kommer att svalna snabbare. Observera också att de mer kraftfulla enhet, desto mer brus kommer det att göra i drift.

Vi har valt ut de tre bästa alternativen på marknaden: den bästa övergripande modell, det bästa för konsumenter på en budget, och det bästa för dem som bara behöver en liten extra AC-enhet för att kyla ett rum.

Bästa Övergripande Portabel Luftkonditionering: Whynter ARC-14S ($453)

ARC-14s är toppen plocka i portabel AC nisch och får mycket beröm över styrelsen. Dess 14,000 BTU kapacitet kan hantera rum på upp till 500 kvadratmeter, och den modellen har en digital manöverpanel, fjärrkontroll, två integrerat luftfilter (ett kol för allergener, en enkel tvättbara filter för damm) och en full-fönster kit. Denna design använder en dual-slang-inställningar, som både drar och blåser varm luft utomhus från fönstret för att bläddra kondensorn. Till skillnad från en enda slang design, detta betyder att det inte skapa en negativ lufttrycket i rummet, med utgångspunkt i mer varm luft från resten av huset och minska dess effektivitet. Och till skillnad från mer grundläggande mönster, och denna modell kommer att utvisa den stora majoriteten av de ackumulerade fuktad med vatten direkt genom slangen, vilket innebär att du bara behöver tömma behållaren mycket ibland när luftfuktigheten överstiger 70%.

Detta Whynter modell har tre operativa lägen: full luftkonditionering, en enkel fläkt med kylaren i friläge, och en avfuktare. En något uppgraderad modell lägger ett värmeelement för att dess fläkt, ger det året-runt-verktyget. Alla som tech i ett paket, med mest makt tillgängliga utan att uppgradera till industriella modeller, gör Whynter ARC-14S ett lätt val för det bästa av gäng.

Köp på Amazon

Bästa Budget Portabel Luftkonditionering: Black & Decker BPACT10WT ($288)

Om du är ont om pengar, men du behöver snabb, icke-permanent värme lättnad, gå för denna Black & Decker modell. Sin 10.000 BTU makt bör kunna hantera ett medelstort rum på ett effektivt sätt, och på under $300, det kommer inte att bryta banken. Samma design som erbjuds i högre BTU betyg med jämförbara priser. Trots att budgeten typ av AC, det finns digitala kontroller och en fjärrkontroll, ett timer-funktionen så det sparkar i automatiskt när ditt hus värms upp, och ett tvättbart luftfilter. Dess enda slang design är inte lika effektiv som den Whynter modellen ovan, så se till att hålla dörrarna stängda och förslag proppar tillämpas när enheten är i bruk, men det gör avgaserna de flesta av sina kondens genom slangen som kräver mindre frekvent tömning.

Köp på Amazon

Bästa Sovrummet Portabel Luftkonditionering: JHS A001-8KR/D ($372)

När allt du behöver är lite extra kyla i ditt sovrum för de varma nätter, och tyst drift är viktigare än råstyrka, detta JHS design är perfekt. Det kan växla mellan full AC, avfuktare, och en enkel två-växlad fläkt på fluga. Den innehåller också en full 24-timmars timer-funktion och en “sleep mode” som ger utrymme för ett något större utbud av temperaturer i rummet för att undvika aktivering av kompressorn medan du sover. Det är en tankeväckande touch. Bekvämligheter inkluderar en automatisk avdunstning system som bör utvisa fuktad med vatten under lätta förhållanden, en fjärrkontroll, och användaren tvättbara luftfilter. På bara 44 kilo det är också en av de lättaste modeller runt, för de sällsynta tillfällen då ingår hjul är inte tillräckligt för att flytta runt ditt hem.

Köp på Amazon