De Beste Broek Voor Het Houden Je Koel

0
76

Zeker, u kunt uitvoeren in een spijkerbroek en een hoodie, maar het is niet ideaal. Het is beperkend, warm, en je voelt je gore. We hebben een kijkje genomen bij enkele van de beste broek die er zijn om u koel en comfortabel uitvoeren.

De Beste Vacuüm Wijn Conserveermiddelen
door Caroline Stewart op 6 juli 2018

Als je een glas-met-diner wijn drinkt, dan ken je de strijd van het kennen van een fles wijn begint, verliest het zijn glans op het moment dat je open. Deze vacuüm wijn bewaarders zullen helpen bij het bewaren van wijn.

De Beste Premium Bureau Lampen Voor Het Upgraden Van Uw Kantoor
door Jennifer Allen op 6 juli 2018

Zo, je hebt er meer dan onze lijst van de begroting van het bureau lamp en dacht “ja, ze zijn geweldig, maar ik wil meer!” We horen van je. Kom sieren uw bureau met onze top premium picks.

Volg Ons!

Facebook

Twitter

De Beste Broek Voor Het Houden Je Koel

Jennifer Allen | @jenjeahaly | juli 7, 2018July 6, 2018

Zeker, u kunt uitvoeren in een spijkerbroek en een hoodie, maar het is niet ideaal. Het is beperkend, warm, en je voelt je gore. We hebben een kijkje genomen bij enkele van de beste broek die er zijn om u koel en comfortabel uitvoeren.

De schoonheid van een veel activewear is dat het gebruikte materiaal voor hen is specifiek ontworpen met de activiteit in gedachten. Bij gebruik van bepaalde soorten stof aan de lont zweet van je lichaam is gewoon een manier van het houden je koel. Andere methoden werken via mesh panelen die verhoog de ventilatie en voorkomen dat de lucht stroomt dicht op de huid. Het is allemaal in een poging om je meer thuis te voelen, zelfs als uw spieren schreeuwen als u probeert te bereiken een nieuwe persoonlijke beste.

Er is een grote rijkdom van de keuze die er zijn, dus hebben we ons geconcentreerd op een paar verschillende soorten van de broek voor u te houden koel, met andere activewear later te komen.

 

Under Armour Vrouwen Tech Capri ($25-$200)

Voor vrouwen, Under Armour, de Vrouwen Tech Capri doen een evenzo groot werk als de Lancering van de korte Broek. Gemaakt van ultra-zachte stof, het is sneldrogend, transporteert zweet weg van je lichaam. Daarnaast is er een anti-geur technologie voorkomt de groei van geur-veroorzakende bacteriën en, in wezen, betekent dat uw kleren niet stinken aan het einde van een harde run.

Een skinny geribde tailleband met trekkoord betekent dat ze zijn comfortabel om te dragen en eenvoudig aan te passen. Het beste deel? Er zijn zakken aan de voorkant die perfect zijn voor het uitglijden van uw telefoon of sleutels in.

Kopen op Amazon

Mava Mannen Compressie Lange Legging ($30)

Liever een veel smaller passen of gewoon om een onderlaag onder andere broek? Mava Mannen Compressie Lange Leggings zijn een goede keuze. Ze bieden gerichte compressie die beschermt tegen spier trauma tijdens de training. Met ondersteuning voor uw boven-en onderbeen spieren, ze zijn perfect als je een beetje extra hulp bij het duwen jezelf op een lopen.

Materiaal verstandig, ze bieden antibacteriële bescherming, vocht-wicking en een ademende oppervlak, zodat u niet uiteindelijk een zweterige puinhoop, ondanks dat het stevig ingepakt in de legging. Indrukwekkend, ze zijn ontworpen om te blijven koel in de zomer, terwijl het behoud van warmte in de winter.

Kopen op Amazon

Nike Dri-FIT Flex heren Broek ($20-$85)

Straight forward broek zijn een essentieel onderdeel van alle runner ‘ s kledingkast. Nike ‘ s Dri-FIT Flex heren Broek passen perfect. Ze zijn voorzien van reflecterende details, rits in de zijnaad zakken, en ritssluiting enkel zomen.

Nike Flex stof rekt met uw lichaam te zorgen voor een optimale bereik van de beweging, met de Dri-FIT technologie van het houden van zweet van uw huid. Als een lange tijd gebruiker van Dri-FIT spullen, ik ben altijd onder de indruk wat een geweldige job het niet van houdt me droog tijdens een harde sessie. Deze broek is perfect voor regelmatig gebruik.

Kopen op Amazon

Adidas heren Running Reactie Track Pants ($39-$70)

Een andere set regelmatig op zoek broek, Adidas ‘s men’ s Running Reactie Track Pants hebben een paar handige trucs hun, goed, broekspijp. Naast Adidas eigen climalite weefsel transporteert zweet van uw huid, deze broek zijn voorzien van een zweet bewaken van de zak dat betekent dat alle kleine items die u winkel niet nat te worden, zelfs als je uiteindelijk op een super lange termijn.

Elders zijn er reflecterende details om u merkbaar in gedimd licht, en een trekkoord aan de taille voor optimaal draagcomfort. In totaal zijn er 2 zakken aan de voorkant, plus het zweet guard achterzijde van de zak, die is ritssluiting.

Kopen op Amazon

Adidas heren Running Response Long Tights ($37-$84)

Als een goede pasvorm is meer jouw stijl, Adidas ‘s men’ s Running Response Long tight biedt vergelijkbare voordelen voor de track pants, maar met een meer gecomprimeerde passen.

Reflecterende strepen op de achterkant en ervoor zorgt dat mensen zullen u zien bij weinig licht, met drie verschillende zakken houden uw bezittingen veilig. De achterkant van de zak heeft een rits, dus het is perfect voor het opbergen van uw sleutels. Het enkelgewricht broekspijpen zijn ook ritssluiting, zodat je los kunt maken en een beetje meer comfortabel voor degenen die langer loopt. Voor het grootste deel hough, je geen zorgen hoeft te maken over het door de climalite stof houdt je koel.

Kopen op Amazon

Under Armour Mannen Lancering van 9″ korte broeken (21 dollar-$84)

Onze uiteindelijke keuze voor de beste broek is niet goed, broek op alle. Als het gaat om het ultieme te koelen kunt u niet om het verlaten van uw onderbenen blootgesteld, dus korte broek is. Broek zijn geweldig, maar als je vooral hot body of in een warm klimaat, er is geen vervanging voor een korte broek.

Dat betekent dus een korte broek zal doen, nietwaar? Goed, soort van, maar Under Armour, de Mannen van de Lancering 9″ Shorts zijn extra effectief omdat het materiaal waarvan ze zijn gemaakt uit.

Gemaakt van een ultra-lichte, stretch-geweven stof, ze bieden een volledig onbeperkte bewegingsvrijheid terwijl u uitvoeren. Een interne mesh voering helpt vocht ontsnappen, terwijl het toevoegen van ademende werking voor uw huid. Mesh zijpanelen toevoegen van extra ventilatie, zodat je blijft voldoende koele. Voor elke zweet dat ontwikkelt, kan het materiaal werkt aan de lont weg van uw huid voor het drogen snel, zodat je niet met vochtige broek aan het einde van een harde run.

Kopen op Amazon