Herinnering: Uw Smart TV is Bijna Zeker Bespioneren

0
71

Je bent niet alleen paranoïde: uw smart TV echt is het bijhouden van wat je te kijken. En ja: andere apparaten in uw huis zijn het tonen van relevante advertenties op basis van wat je te kijken.

GERELATEERD: Hoe om te Stoppen met Uw Smart-TV Van het Spioneren op Je

Dit is waar, of u bent het kijken naar online content of het bekijken van conventionele TV, want van een geavanceerd algoritme dat kan bepalen wat je aan het kijken bent ten alle tijden. Een systeem als dit, genaamd Samba TV is actief op miljoenen Tv ‘ s die nu is, eventueel met inbegrip van die van jou.

Hier is Sapna Maheshwari, schrijven voor De New York Times:

Eenmaal ingeschakeld, Samba-TV kan volgen bijna alles wat verschijnt op de TV op een tweede door de tweede hand, in wezen het lezen van pixels te identificeren netwerk shows en advertenties, evenals programma ‘ s op Netflix en HBO en zelfs video games gespeeld op de TV. Samba TV heeft zelfs aangeboden adverteerders de mogelijkheid om hun gerichtheid op de vraag of mensen kijken conservatieve of liberale media en welke partij presidentiële debat bekeken.

Hier is hoe te stoppen met uw smart-TV van het spioneren op je, in het geval dat dit alles laat je ongemakkelijk gevoel. Persoonlijk denken we smart Tv ‘ s zijn dom en dat moet je niet kopen als je het kan voorkomen.

Natuurlijk, op dit punt zogenaamde smart Tv ‘ s goedkoper kan zijn dan mensen zonder dergelijke functies, gedeeltelijk als gevolg van de reclame voor dit soort functies. Ons advies: sluit niet de dingen op het internet.

Image Credit: madeaw_ec/Shutterstock.com