Det Bästa Häll Över Kaffebryggare

0
98

Om du älskar en god kopp kaffe, men vill ha mer kontroll än en traditionell dropp eller tekokare finns en häll över är den bästa vägen att gå. Dessa enkla enheter kommer att tillåta dig att brygga en kopp joe snabbt och enkelt.

Den Bästa “Party Mode” Bluetooth-Högtalare För Multi-Source Lyssna
av Michael Crider den 5: e juli, 2018

Om en Bluetooth-högtalare som låter bra, två ljud bättre. Och tre ljud ännu bättre, och… du får idén. Dessa högtalare erbjuder en “party mode” för att göra det superenkelt att par högtalare för en kraftfull uppspelning. Här är våra översta plockningar.

Den Bästa Vägen löparskor för Nybörjare
av Jennifer Allen på 5: e juli, 2018

Löpning är ett bra sätt för att komma i form medan du njuter av naturen—det kräver väldigt lite skicklighet och du kan börja idag. Den enda verkliga redskap du behöver är ett par bra löparskor att skydda och stödja dina fötter. Här är vad du ska köpa, och varför.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

Det Bästa Häll Över Kaffebryggare

Cameron Summerson | @summerson | juli 5, 2018July 5, 2018

Om du älskar en god kopp kaffe, men vill ha mer kontroll än en traditionell dropp eller tekokare finns en häll över är den bästa vägen att gå. Dessa enkla enheter kommer att tillåta dig att brygga en kopp joe snabbt och enkelt.

Häll över kaffebryggare arbeta en hel del som dropp eller beslutsfattare i teorin, men slutresultatet kan vara ganska olika. Detta beror på flera olika variabler, inklusive bryggning temperatur, slipa storlek, filtertyp, och mer.

Och medan du kan få en liknande kopp kaffe från ett dropp maskin, har du sannolikt att sluta spendera en vacker slant att göra det—om du inte är villig att släppa upp till $200 på din dropp brewer, kommer du att hamna miljö för en mindre än perfekt kopp brygd. Däremot en bra häll över kommer du tillbaka en tiondel av priset.

Naturligtvis är det också värt att nämna att din häll över kommer bara att vara lika bra som din grind, så du kommer att vilja investera i en bra kaffekvarn. En burr kvarnen är i allmänhet rekommenderas eftersom det kommer att mala bönorna enhetliga i storlek, men alla kvarnen kommer att vara bättre än att köpa färdigmalet kaffe (dock kan du använda pre-marken i en nypa). Bara något att tänka på.

Totalt Sett Bästa: Hario V60 ($17)

Om du letar efter en bra bryggare som inte kommer att bryta banken, inte leta längre än Hario V60. Startpaket kostar bara $17, och innefattar inte bara hälla över sig själv, men också ett litet glas karaff. Det är en bra affär.

De V60 kan brygga ca 5 600 ml koppar (6 oz) på en gång, vilket gör det trevligt om du dricker flera koppar under hela dagen och inte vill brygga det färskt varje gång. Den karaff är microwavable också för enkel uppvärmning.

Den största nackdelen med att gå med något som V60 är filtret situation—du behöver enskilda filter för varje pott som du brygger (vilket inte är till skillnad från många droppa maskiner). Om du inte är i tanken på att behöva ett engångsfilter varje gång du vill brygga lite kaffe, vår nästa val är något för dig.

Köp på Amazon

Det Bästa Filterless Alternativ: Yitelle Rostfritt Häll Över ($14)

Om du orkar inte bråka med papper filter, Yitelle Rostfritt Stål Häll Över är ett utmärkt val. Den har ett inbyggt, icke löstagbart filter i rostfritt stål som kommer att brygga en god kopp utan att ständigt behöva köpa papper filter. Detta gör också att det är en stor enkla alternativ för resor.

På bara $14, själva enheten är redan en bra deal, men som en fin liten bonus det kommer med en eller scoop och rengöring pensel, vilket ger dig i princip allt du behöver i en låda för att brygga och ren.

Du kan brygga en enda kopp med Yitelle häll över eller brygga en blygsam pott värd, bara genom att justera den mängd av marker och vatten du använder.

Köp på Amazon

Det Bästa för fransk Press Dricker: Clever Coffee Dripper ($22)

Om du vanligtvis använder för en fransk press, men letar efter en dripper som brygger en liknande cup, Clever Coffee Dripper plocka för dig. Detta innovativa system par brygden metoden bakom en fransk press med enkelheten av en häll över för en riktigt fet kopp kaffe det är också enkelt att brygga.

Tanken bakom Smart är ganska enkel: du hälla vatten över grund, och det höll i bryggaren—precis som en fransk press. När brygden är klar, du släpper avstängningsventil, och det droppar kaffe i kopp eller kanna nedan. Den kan också användas som en traditionell häll över—du behöver bara att hålla avstängningsventil medan du häller vattnet. Tänk bara på att det inte kommer att brygga en kopp precis som andra häll overs på grund av dess dubbla användningsområden naturen.

Smart Dripper finns i två storlekar: liten, för enstaka koppar ($17), eller stora, för större koppar/karaffer ($22).

Köp på Amazon

Det Bästa för Större Krukor: Chemex Classic ($36-$45)

Om bryggning två eller tre koppar på en gång inte kommer att fungera för dig, då Chemex Classic brewer är vägen att gå. Bryggaren använder ett filter för att droppa kaffet i behållaren nedan, då du helt enkelt ta bort filtret och slänga det—kaffe serveras direkt från samma behållare som det var bryggt. Det är rent, enkelt och bäst av allt: läcker.

Samtidigt som detta är våra val för bästa stor häll över systemet, det finns flera versioner av Chemex tillgängliga: 3, 6, 8 och 10 cup alternativ, som alla kan vara inköp med eller utan handtag för lättare att hälla.

Så även om du inte är i marknaden för en 10-vm häll över systemet, detta är fortfarande ett system som du kanske vill ta en närmare titt på i mindre storlekar.

Köp på Amazon

Image Credit: Alpha_7D/Shutterstock.kom