Hvordan å Lage Lyd-Filer Høyere

0
311

Lavt volum lydfiler kan være nær ubrukelig og også veldig frustrerende, spesielt hvis du ikke kan rerecord den opprinnelige lyd. Enten det er en MP3-sang som du prøver å spille av på din laptop eller en lydfil som ikke er ganske høyt nok, økt volum på nesten alle lyd-fil kan enkelt gjøres ved hjelp skrivebordet eller på nettet lyd redigering programvare.

I denne artikkelen, jeg kommer til å snakke om et par metoder du kan bruke for å løse lyd-nivåer for en lyd-fil. Hvis du bare trenger å gjøre dette for en enkelt lydfil, kan det beste valget, vil være et online-verktøy. Hvis du trenger mer kontroll og valg, eller du har til å justere volumet på mange filer, desktop audio redigering program vil trolig være et bedre valg.

Online Verktøy

Heldigvis er det noen nettsteder på Internett som er opprettet utelukkende for det formål å øke volumet av lydfil. Her er de jeg har brukt og som fungerer godt.

MP3 Høyere


MP3 Høyere gjør det veldig lett å øke volumet av lydfil. Klikk Bla gjennom for å velge filen du vil endre, og velg deretter Øke volumet radio-knappen. Du kan også bruke denne siden for å redusere volumet av en lyd-fil.

Som standard audio vil bli økt med tre desibel, som er anbefalt. Åpenbart, kan du spille rundt med denne innstillingen, som går hele veien opp til 50 desibel. I tillegg kan du velge om du vil øke hver kanal eller bare venstre eller høyre kanal.

Klikk på last opp Nå – knappen og vent noen minutter mens filen er lastet opp, og optimalisert. Etter det er fullført, skal du se en grønn last ned-knappen.

Det er om det! Det er veldig enkelt å bruke og helt gratis som nå. Jeg er sikker på at det er noen begrensning på størrelsen av lyd-fil, men den skal fungere helt fint i 99% av tilfellene.

Ta Tube

En annen gratis online verktøyet er å Ta T-banen. Bare velg filen og deretter velge fra enten automatisk normalisering eller manuell. Hvis du velger manuell, du i utgangspunktet har tre alternativer, som er presentert som ordet høyt i større og større tekst.

Maksimal størrelse for MP3-filen er 40 MB, så det burde være lett å få stort nok for de fleste folk. Hvis du ikke har en større MP3-fil, kan du alltid kutte MP3-fil første i mindre biter, og deretter bruke dette verktøyet.

Du kan laste ned lydfilen direkte ved å klikke på linken eller du kan lytte til den nye lyd-fil på nettet. Dette er praktisk i tilfelle den første justeringen ikke var høyt nok, og du har til å prøve en høyere innstilling.

Desktop Verktøy

På skrivebordet mitt favoritt-verktøy for å redigere alle slags lyd er Audacity. Jeg har allerede skrevet flere artikler om Audacity inkludert hvordan å konvertere kassettbånd til digitalt format og hvordan å fange opp lyd fra PC-en din. Ved hjelp av Audacity, det er veldig enkelt å øke volumet av lyd-fil også.

Audacity

En annen fordel med å bruke et verktøy som Audacity er at du kan øke volumet av bare en del av sporet, snarere enn hele greia. Online verktøy som vil forsterke alt, noe som kan resultere i visse deler blir for høyt, og derfor blir klippet bort.

Åpne Audacity og laste opp lydfiler i programmet. Hvis du ønsker å forsterke hele sporet, må du ikke velge noe. Hvis du trenger å forsterke bare en del av sporet, gå videre og velge den delen ved å klikke og dra musen over det blå området.

Nå kan du klikke på Effekten på toppen, og deretter klikker du på å Forsterke i listen over virkninger.

Her kan du justere glidebryteren til å velge mengden av forsterkning i desibel. Vær oppmerksom på at hvis lyden vil bli avkortet fordi det er for høyt, OK-knappen, vil bli nedtonet, med mindre du merker av for Tillat klipping boksen. Hvis du ønsker å forsterke lyd-fil i Audacity uten noen lyd klipping, må du enten velge bare den delen som er lave, eller at du trenger å bruke en lyd kompressor første.

En lyd kompressor vil redusere forskjellen mellom den laveste og høyeste (høyest) peker på et spor. Audacity, selvfølgelig, har kompressor funksjonalitet er bygget inn i det også. Bare klikk på Effekt og velge Kompressor. Du kan lese her om hvordan kompressor i Audacity fungerer.

Når du har gjort det, kan du prøve å forsterke lyden igjen. Prøv også å tillate klipping gang og se hva det høres ut som. Noen ganger selv med klipping, lyd høres akseptabelt.

Totalt sett justere volumet på et lydspor er en lett oppgave, men å få riktig resultat kan bli litt komplisert. Alltid husk å ta vare på original audio-fil, slik at du enkelt kan gå tilbake til det i tilfelle justeringer er ikke til din smak. Hvis du har noen spørsmål, kan du legge inn en kommentar. Nyt!