Hvordan sette opp en iTunes-Biblioteket På en Ekstern Harddisk eller en NAS

0
334

Visste du at det var mulig å flytte iTunes-biblioteket over på en ekstern harddisk? Hvis du er lave på plass, og du har mye av media som slett ikke kan lagres ved hjelp av iCloud, så en flott mulighet er å flytte alt til en ekstern USB-stasjon.

Jeg personlig aldri bruke iTunes lenger, men jeg vet en masse folk som holder alle sin musikk og filmer lagret på datamaskinen sin. Jeg personlig synes det er mye lettere å streame innhold fra iCloud, og til å bruke iTunes-Kamp eller Apples Musikk for å lytte til musikken min.

Imidlertid, hvis du bruker iTunes for å håndtere musikk ikke i iTunes eller home video-filer, etc., så du virkelig har noe annet valg enn å lagre det lokalt innhold. I denne artikkelen, jeg kommer til å vise deg hvordan du kan enkelt flytte hele iTunes-biblioteket til en ekstern stasjon.

Forutsetninger

Før vi gjør noen flytting av data, må vi først sjekke for å være sikker på at alt er riktig lagret lokalt. Åpne iTunes og klikk på iTunes – Innstillinger i navigeringsfeltet i OS X eller på det lille ikonet øverst til venstre i Windows.

Nå klikker du på Avansert – fanen, og kontroller at iTunes Media-mappen er satt til standard banen, noe som burde være Users/Brukernavn/Musikk/iTunes/iTunes Media.

Hvis plasseringen er forskjellige, lage et notat av det fordi det er der du trenger å gå når vi har for å flytte data. Neste, på en Mac må du klikke på Fil fra navigasjonslinjen, så Biblioteket og velge Organisere Biblioteket. I Windows, må du trykke på CTRL + B, eller trykk på ALT-tasten for å se menyen vises først.

Når du gjør dette, vil det ta opp en ny dialogboks der du vil se en avmerkingsboks for å samle alle dine media filer. Du bør gjøre dette bare for å sørge for at alt er lagret der før vi flytter.

Sjekk Konsolidere filer – boksen, og klikk OK. Nå som vi har fullført disse to oppgavene, kan vi gå videre til den faktiske prosessen med å flytte biblioteket.

Flytte iTunes-Biblioteket

Gå videre og avslutt iTunes på dette punktet, og koble til den eksterne harddisken. Nå navigere til iTunes Music-mappen på datamaskinen din. For Mac-brukere, åpne Finder , og klikk på Musikk i venstre liste over snarveier.

I Windows går du til plasseringen som er oppført i kategorien Avansert, som skal være C:UsersUserNameMusic. Inne, bør du se en mappe som heter iTunes. Gå videre og kopiere denne mappen til roten av ditt eksterne harddisken ved å dra og slippe det.

Avhengig av hvor stort ditt iTunes-bibliotek er og nettverkets tilkoblingshastighet, kan denne prosessen vil sannsynligvis ta opp mest tid. Vær oppmerksom på at du bør kopiere bibliotek over, ikke flytte den. På et senere tidspunkt, vil vi slette den lokale kopien. Når kopieringen er fullført, må vi åpne iTunes på en spesiell måte.

På en Mac, holder du nede Tilvalg – tasten, og deretter klikker du på iTunes fra dock. På Windows, hold nede SHIFT – tasten og deretter dobbeltklikker du for å åpne iTunes. Når du gjør dette, vil du få en dialog før iTunes laster.

Fra de to alternativene, vil du klikker på Velg Bibliotek. Nå naviger til den eksterne harddisken og åpne iTunes-mappen. Der vil du finne en iTunes.itl – fil, som du ønsker å velge, og deretter klikker du Åpne.

Hvis alt gikk bra, iTunes skal lastes med hele biblioteket vedta! Du bør være i stand til å se alle dine media filer og spille dem. På dette punktet, kan vi fjerne den lokale kopien av iTunes-biblioteket. For å gjøre det, bør du først lukke iTunes og ut til den eksterne harddisken. Nå slette hele iTunes-mappen som er lagret på datamaskinen.

Hvis du åpne iTunes uten å koble til eksterne harddisker, vil du få en feilmelding som sier at biblioteket kunne ikke bli funnet.

Klikk OK og deretter Avslutt. Koble til harddisken og deretter åpne iTunes, og du bør være godt å gå. Totalt sett prosessen er ganske rett fram, og du bør ikke kjøre inn i noen store problemer. Det eneste problemet jeg støtte på var at jeg brukte en Synology NAS til å lagre iTunes-biblioteket, og hvis min NAS gikk for å sove, for å åpne iTunes ville mislykkes. Til slutt måtte jeg endre innstillingene slik at på min NAS var på hele tiden.

Annet enn at, alt fungerte fint. Når du importerer nye medier i biblioteket mitt, og filene ble kopiert til ekstern plassering og ikke til mitt lokale datamaskinen. Hvis du går inn i et problem der noen filer kopieres til den lokale datamaskinen din, bare for å konsolidere filer som jeg nevnte ovenfor. Hvis du har noen spørsmål, føl deg fri til å kommentere. Nyt!