Hvordan til å Redusere Størrelsen på WhatsApp på Din iPhone

0
302

Hvis du kjører tom for plass på din iPhone eller iPad og har bestemt seg for å se hvilke apper som tar opp mest plass, har du sannsynligvis lagt merke til at WhatsApp konsekvent er nær toppen.

WhatsApp er populære og noen jeg kjenner som bruker den, vanligvis har minst 10 til 15 gruppeprat de er en del av. Med alle de samtaler, de har tonnevis av felles videoer og bilder, som legger opp til en mye plass. Selv om du deaktiverer muligheten for å lagre media til ditt kamera roll, WhatsApp fortsatt kan ta opptil flere GBs lett.

I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du kan redusere mengden lagringsplass som WhatsApp er med og holder også en historie av dine samtaler for fremtidig referanse.

Finne den Største Samtaler i WhatsApp

Første, du bør prøve å finne ut hvilke samtaler som tar opp mest plass i WhatsApp. Når du ser på Lagring og Bruk iCloud-skjermen, den bare viser deg den totale mengden av plass som blir tatt opp av WhatsApp, som egentlig ikke alle som nyttig.

Så vi vet app-er tar opp nesten 3 GB med plass, men noe som samtaler inne WhatsApp er det plass hoggers? For å finne ut det, åpne WhatsApp, trykk på Innstillinger nederst til høyre, og deretter trykker du på Data Lagring og Bruk.

Neste, trykk på Lagringsplass nederst.

Til slutt, vil du få en liste over hvilke samtaler (gruppe eller individuelt) tar opp mest plass på telefonen.

Som du kan se, min Familie group chat er å spise opp nesten en halv gigabyte med data. Så er neste gruppe chat til høyre nedenfor. Nå som vi vet hvor samtaler er å bruke opp mest plass, kan vi begynne å fjerne dem ut.

Eksport og Klare Samtaler

Den beste måten å redusere størrelsen på WhatsApp samtaler og fortsatt holde chat historie, er å eksportere, og trykk deretter klar. I WhatsApp, det er et par alternativer du har: fjerne en chat, sletter en chat, eller arkiverer en chat.

Fjerne en chat vil fjerne alle gjeldende chat historie fra at chat, men holde den blank chat fortsatt synlig i Samtaler kategorien av appen. Her er et eksempel på to ryddet samtaler på toppen av min Samtaler dialog.

Merk at når du fjerner en prat, vil det fjerne alle tidligere chat historie, så du trenger for å eksportere chat før du klare det hvis du har lyst til å holde en logg over chat. Når du fjerner en prat, vil det også forsvinne fra chat-backup til iCloud. Eventuelle nye meldinger i disse samtaler vil begynne å bli lagret på telefonen, og til iCloud som normalt.

Du kan fjerne eller eksportere en chat ved å sveipe fra høyre til venstre på chat og deretter trykke på Mer ikonet.

Dette vil få opp et sett av alternativer nederst på skjermen. Her kan du velge Eksport Chat å først lagre chat-logg ut til et tredjeparts program som Notes, Google Drive, OneNote, OneDrive, etc. Det kommer an på hvilke apper du har installert på telefonen. Hvis ikke, kan du lagre det ut til iCloud-Stasjonen.

Fjerne fastkjørt samtaler vil spare deg mest plass på hurtigst mulig måte. Hvis du har en stor gruppe chat, jeg foreslår å fjerne det ut hver par måneder, noe som vil spare deg for mye plass totalt.

Vær oppmerksom på at arkivering en chat-bare skjuler det fra visning i Chatter – fanen. Hvis du arkiverer alle dine samtaler, vil det ikke redusere mengden av plass WhatsApp er med fordi de chatter er bare skjult, slettes ikke.

Hvis du sletter en chat-i stedet for å fjerne chat, det vil fjerne all melding historie, men i tillegg, vil det fjerne den fra din chat – Samtaler kategorien. For en gruppe, hvis du går ut av gruppen, betyr det ikke automatisk slette gruppen eller chat historie. Etter at du avslutter en gruppe, må du stryke på nytt, går du til Flere , og deretter trykker du på Slett Gruppe.

Justere Chat-Innstillinger

Du kan gjøre alt dette individuelt per chat på kategorien chatter eller du kan trykke på Innstillinger og deretter Samtaler til å utføre handlinger på alle samtaler.

Du kan arkivere alle samtaler, fjerne alle samtaler eller slette alle samtaler. Jeg vet egentlig ikke anbefale å gjøre dette med mindre du virkelig ikke bryr seg om å spare noen form for chat historie. Fjerne alle samtaler er fortsatt et bedre alternativ enn å slette fordi du vil fortsatt være i stand til å se samtaler på Chatter – fanen.

Du bør også gå videre og slå av Lagre for å kamerabilder – alternativ, som kan legge opp til mye plass, spesielt hvis du er i en av de gruppene der folk dele bilder og videoer hele tiden. Du ikke ønsker at alle som fyller opp din iCloud photo library.

Til slutt, hvis du trykker på Chat Backup, kan du se nøyaktig hvor mye plass som brukes i iCloud for WhatsApp chat historie. I mitt tilfelle, før jeg ryddet ut den store samtaler, min totale størrelsen var over 1 GB, men nå er det bare rundt 64 MB.

Så forhåpentligvis som hjelper deg å rydde litt plass på din iPhone som du kanskje har trodd kunne ikke fjernes. Med mulighet til å eksportere samtaler også, er det ingen grunn til WhatsApp bør være å ta opp mer enn et par hundre Mb på mobilen. Nyt!