Windows Vraagt om de Indeling van Uw USB-Drive of SD-Kaart Wanneer deze Aangesloten is?

0
92

Dus hier is een heel vervelend probleem: u sluit een USB-schijf of USB-SD-kaartlezer aan de PC en Windows, vertelt u moet de drive formatteren om ze goed te gebruiken is! Het enige probleem is dat je niet het probleem hebt dat twee dagen geleden en alles wat verbonden is prima! Dus wat is de oplossing?

Goed, Windows is een eigenzinnige en als sommige van de systeem-bestanden beschadigd zijn geraakt, kan je eindigen met dit echt vervelend probleem van de te formatteren alle van uw USB-drives en SD-kaarten! De meeste van de tijd dat is niet eens een optie en als je dat sluit het apparaat aan op een ander systeem waar het geladen goed is, waarom is het formaat.

Gelukkig zijn er een paar dingen die u kunt doen om zich te ontdoen van het probleem. In dit artikel probeer ik je en loop je door de verschillende acties die u kunt nemen om dit probleem te verhelpen.

Methode 1 – System File Checker

Het eerste ding om te proberen is om de System File Checker, een ingebouwde tool die scant alle Windows systeem bestanden en vervangt beschadigde degenen met verse exemplaren. U moet dit met behulp van een opdrachtprompt met verhoogde bevoegdheden. U kunt naar een opdrachtprompt met verhoogde bevoegdheden door te gaan naar Start, vervolgens op bureau-Accessoires en de rechtermuisknop op Opdrachtprompt en te kiezen voor als Administrator Uitvoeren. In de nieuwe versies van Windows, gewoon zoeken op opdrachtprompt in het Menu Start en klik met de rechtermuisknop op het eerste resultaat.

Typ nu sfc/scannow en druk op Enter. Maak je klaar om te gaan zitten en een tijdje wachten, want dit proces duurt meestal een lange tijd.

Als, voor welke reden dan ook, system file checker niet in de plaats van alle corrupte bestanden (die zal je vertellen), dan moet u het handmatig te doen. U kunt de instructies hier:

http://support.microsoft.com/kb/929833

Hopelijk hoef je niet te doen, dat wel. Nu ga je gang en start de computer opnieuw en probeer vervolgens sluit uw USB-apparaat en zie wat er gebeurt. Als u nog steeds gevraagd te formatteren, blijven lezen.

Methode 2 – het opnieuw Installeren van de USB-Controller

Een ander ding dat je kunt proberen is het opnieuw installeren van de USB-controllers op uw Windows-machine. U kunt dit doen door te klikken op de knop Start en typt u vervolgens in devmgmt.msc in het vak zoeken en te drukken op Enter. Als u niet werkt met Windows 7, gaat u naar apparaatbeheer door te gaan naar het Configuratiescherm, en vervolgens Systeem en te klikken op Hardware.

Ga vooruit en klik met de rechtermuisknop op elk item onder Universal Serial Bus controllers en kies Verwijderen. Nadat u hebt verwijderd alle items, ga je gang en herstart uw computer en deze zal automatisch sluit de USB-poort.

Methode 3 – het Uitvoeren van chkdsk

Dus het lijkt misschien niet de moeite waard, maar het runnen van een chkdsk op uw USB-schijf misschien ook het probleem op te lossen. chkdsk zal controleren op slechte sectoren op te lossen als ze bestaan. Nu zou je kunnen zeggen dat de USB-stick werkt perfect prima op een andere computer, dus het kan geen probleem zijn, toch? Goed, misschien niet.

Één van beide manier, het is een oplossing die sommige mensen hebben gezegd is het probleem opgelost. Nogmaals, je moet het uitvoeren met een opdrachtprompt met verhoogde bevoegdheden, die ik vermeld hoe te doen boven. Typ de volgende opdracht zonder de haakjes:

chkdsk [station:] [/p] | [/r]

De [drive] is het station dat u wilt scannen. /p controleert de harde schijf, zelfs als deze is gemarkeerd als gewijzigd. /r vindt beschadigde sectoren en herstelt gegevens van daar. Zodra het klaar is, ga je gang en maak de drive en start de computer opnieuw op. Zie wat er gebeurt als je opnieuw te verbinden.

Methode 4 – Plug in een Andere USB-Poort

Op dit punt bent u het lopen uit van opties. Een oplossing een paar mensen genoemd probeerde te sluit het apparaat aan op een andere USB-poort. Blijkbaar is dit meer een probleem met Windows XP. Op een of andere manier, wanneer een apparaat wordt aangesloten op een bepaalde poort, Windows herinnert zich iets over dat apparaat en aan te sluiten op een andere poort kan verwarrend zijn voor Windows.

Ik heb het nooit echt gehad, maar het lijkt te veroorzaken problemen met sommige mensen. Het is de moeite waard een schot en kan een eenvoudige oplossing.

Methode 5 – Probeer Partitie Recovery Tool

Als het USB-station is het geven van u hetzelfde bericht op elke computer, sluit u deze aan, dan is het waarschijnlijk een probleem met de structuur van het bestandssysteem op de USB-schijf. U kunt proberen te herstellen van de USB-drive door het uitvoeren van chkdsk, die ik al bij Methode 4. Als dat niet werkt, kunt u proberen een third-party tool genaamd de Schijf, die is open source en gratis.

Het is een command-line tool en dus een beetje meer technische, maar het werkt erg goed. Ze hebben ook goede documentatie. In ons geval is, moet u volg de stap-voor-stap instructies voor het herstellen en repareren van partities.

Methode 6 – Indeling van het Apparaat

Als u dit bericht nog steeds ontvangt, dan is er echt niet veel anders kan doen dan de opmaak. Echter, moet u het apparaat aansluiten op een andere computer wilt kopiëren, kopieert alle gegevens en het uitvoeren van een format. Ook wanneer u bij het formatteren van het apparaat, moet u ga naar schijfbeheer en klik vervolgens met de rechtermuisknop op het apparaat er zijn en kies Formatteren.

U kunt naar schijfbeheer met de rechtermuisknop op Mijn Computer of het pictogram deze Computer in Windows 7 en vervolgens te klikken op Beheren. Check ook mijn vorige post over de beste bestandsformaat dat u wilt gebruiken bij het formatteren van USB-drives. Ten slotte, schreef ik een post als uw computer niet herkent uw USB-schijf op en hoe lossen we dat probleem op. Als je had dit probleem en vast op een andere manier, post hier een reactie en laat ons weten hoe! Genieten!