Windows Ber om å Formatere USB-Stasjonen eller SD-Kortet ditt Når du er Tilkoblet?

0
254

Så her er en veldig irriterende problem: du kan koble en USB-stasjon eller USB-SD-kortleser til PC og Windows, forteller deg det er behov for å formatere harddisken for å bruke det riktig! Det eneste problemet er at du ikke har dette problemet for to dager siden og alt er koblet helt fint! Så hva er løsningen?

Vel, Windows er quirky og hvis noen av systemfilene blir ødelagt, kan du ende opp med dette veldig irriterende problemet med å måtte formatere alle dine USB-stasjoner og SD-kort! Mesteparten av tiden det er ikke engang et alternativ, og hvis du kan koble enheten til et annet system hvor det lastes inn på riktig måte, så hvorfor format.

Heldigvis er det et par ting du kan gjøre for å bli kvitt problemet. I denne artikkelen vil jeg prøve å veilede deg gjennom de ulike handlinger du kan utføre for å løse dette problemet.

Metode 1 – System File Checker

Den første tingen å gjøre er å kjøre systemfilkontroll, en innebygd verktøy som skanner alle Windows-systemfiler og erstatter skadet seg med ferske kopier. Du trenger for å kjøre dette med en ledetekst. Du kan få til en hevet ledetekst ved å gå til Start, klikk Tilbehør og høyre-klikke på Ledetekst og velge Kjør som Administrator. I nye versjoner av Windows, bare søk ledetekst fra Start-Menyen, og deretter høyreklikk på det første resultatet.

Skriv sfc/scannow og trykk på Enter. Gjør deg klar til å lene seg tilbake og vente en stund fordi denne prosessen tar vanligvis lang tid.

Hvis, uansett grunn, system file checker kan ikke erstatte alle korrupte filer (som det vil fortelle deg), så må du manuelt gjøre det. Du kan følge instruksjonene her:

http://support.microsoft.com/kb/929833

Forhåpentligvis, du slipper å gjøre det selv. Nå kan du gå videre og starte datamaskinen på nytt og prøv deretter å koble til USB-enheten og se hva som skjer. Hvis du er fortsatt bli bedt om å formatere den, holde lesing.

Metode 2 – Installere USB-Kontrolleren

En annen ting du kan prøve er å installere USB-kontrollere på din Windows-maskin. Du kan gjøre dette ved å klikke på Start-knappen og deretter skrive inn i devmgmt.msc i søkefeltet og trykke Enter. Hvis du ikke bruker Windows 7, kan du gå til Enhetsbehandling ved å gå til Kontrollpanel, og deretter System og klikke på Maskinvare.

Gå videre og høyre-klikk på hvert element under Universal Seriell busskontroller og velg Avinstaller. Etter at du har avinstallert alle elementer, gå videre og starte datamaskinen på nytt, og det vil automatisk installer hver USB-port.

Metode 3 – Kjøre chkdsk

Så det kan ikke virke verdt å gjøre, men kjører en chkdsk på din USB-stasjon, kan også løse problemet. chkdsk vil se etter skadede sektorer og fikse dem hvis de finnes. Nå kan du kanskje si at USB-stasjonen fungerer helt fint på en annen datamaskin, så det kan ikke ha noen mulige problem, ikke sant? Vel, kanskje ikke.

Uansett, det er en løsning som noen mennesker har sagt har løst problemet. Igjen, må du kjøre det ved hjelp av en ledetekst, som jeg nevnte hvordan å gjøre ovenfor. Deretter skriver du inn følgende kommando uten parentes:

chkdsk [stasjon:] [/p] | [/r]

[Drive] er den stasjonen du ønsker å skanne. /s vil kontrollere harddisken, selv om det har blitt merket som skitne. /r finner skadede sektorer og gjenoppretter data fra det. Når den er ferdig, gå videre og koble fra stasjonen, og start deretter datamaskinen på nytt. Se hva som skjer når du kobler den til igjen.

Metode 4 – Plugg til Annen USB-Port

På dette punktet, du kjører ut av alternativer. En løsning for noen mennesker er nevnt prøvde å koble enheten til en annen USB-port. Tydeligvis dette er mer av et problem med Windows XP. Liksom når en enhet blir koblet til en bestemt port, Windows husker noe om at enheten og koble den til en annen port kan forvirre Windows.

Jeg har egentlig aldri hatt dette problemet før, men det ser ut til å føre til problemer med noen folk. Det er verdt et skudd og kan være en enkel løsning.

Metode 5 – Prøv Partisjon Recovery Tool

Hvis USB-stasjonen, er å gi deg den samme meldingen på hvilken som helst datamaskin du kan koble den til, så er det sannsynligvis et problem med file system strukturen på USB-stasjonen. Du kan prøve å reparere USB-stasjonen ved å kjøre chkdsk, som jeg nevnte i Metode 4. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve ut en tredje-parti verktøy som heter TestDisk, som er open source og gratis.

Det er et kommandolinje-verktøy, og derfor er litt mer teknisk, men det fungerer svært godt. De har også god dokumentasjon. I vårt tilfelle, bør du følge trinn-for-trinn-instruksjoner for å gjenopprette og reparere partisjoner.

Metode 6 – Format Enheten

Hvis du fortsatt får denne meldingen, så er det egentlig ikke så mye annet du kan gjøre annet enn å formatere det. Imidlertid, må du koble enheten til en annen datamaskin, og kopier av alle data og deretter utføre et format. Også, når du formaterer enheten, bør du gå til Disk Management og deretter høyreklikk på enheten det og velge Format.

Du kan komme til Disk Management ved å høyreklikke på Min Datamaskin eller Datamaskin-ikonet i Windows 7 ved å klikke på Administrer. Også, sjekk ut mitt forrige innlegg på fil beste formatet å bruke når du formaterer USB-stasjoner. Til slutt, jeg skrev et innlegg hvis datamaskinen ikke gjenkjenner USB-stasjonen på alle og hvordan for å fikse det problemet. Hvis du hadde dette problemet og fikset det på noen annen måte, legge inn en kommentar her og la oss få vite hvordan! Nyt!