iPad 2 – kan Ikke Koble til WPA2-PSK AES Kryptert Wi-Fi-Nettverk?

0
218

Nylig, jeg kjørte over et problem med min iPad 2 som jeg ikke hadde opplevd før: ikke å være i stand til å koble til et trådløst nettverk! Jeg har hatt min iPad 2, siden det først kom ut, og har ikke hatt et eneste problem med den ennå! Det er den beste gadget jeg noensinne har eid. Uansett, jeg sette opp et nytt trådløst nettverk i huset mitt, og jeg prøvde å koble men holdt får meldingen:

Ute av stand til å bli med i nettverket [network name]

Jeg sørget for at jeg hadde den nyeste versjonen av iOS installert på min iPad 2, som er i dag 9.x. Jeg gikk videre og testet også koble til det nye trådløse nettverket du bruker en bærbar pc, og det fungerte helt fint. Så det var definitivt ikke et problem med ruteren.

Min første tanke var at iPad 2 ikke kan koble til fordi jeg hadde setup sikkerheten til WPA2-PSK med AES-kryptering. Jeg gikk videre og raskt endret security på mitt trådløse ruteren, til å med WPA TKIP og iPad 2 er forbundet med!! Det var flott, men jeg ble likevel overrasket over at iPad 2 vil ikke støtter WPA2.

Etter å ha gjort litt research, og jeg fant ut at iPad 2 faktisk støtter WPA2 og TKIP/AES kryptering. Så jeg endret sikkerheten på den trådløse ruteren tilbake, men fortsatt ikke kan koble til! Frustrerende for å si det mildt!

Etter en stund bestemte jeg meg for å prøve å tilbakestille alle innstillingene. Jeg til slutt fant et alternativ for å tilbakestille nettverksinnstillingene. Etter å tilbakestille nettverksinnstillingene, jeg var i stand til å koble til min iPad 2 til WPA2-PSK AES-nettverket! Ikke sikker på hvorfor jeg hadde for å tilbakestille innstillingene, men uansett grunn, det gjorde susen.

Du kan gjøre dette på din iPad 2 ved først å gå til Innstillinger , og deretter klikke Generelt.

Bla helt nederst og du vil se et valg som heter Reset. Trykk på denne og du vil se følgende alternativer:

Gå videre og ta hurtig på Nullstill nettverksinnstillinger alternativ, og du bør være god til å gå! Slå på Wi-Fi på nytt og prøve å koble til problem med trådløst nettverk. Forhåpentligvis vil du være i stand til å koble til nå uten problemer. Hvis du har problemer, kan du legge inn en kommentar her, og jeg vil prøve å hjelpe! Nyt!