10 Presenter Du Kan Fortfarande Få Din Pappa på Fars Dag

0
96

Fars Dag kommer upp, men oroa dig inte om det halkade ditt sinne. Det finns fortfarande tid att hitta en bra present med vårt praktiska rekommendationer.

Den Bästa Ergonomiska Tangentbord För Förbättrad Skriva Och Komfort
av Michael Crider den 13: e juni, 2018

Tangentbord har kommit en lång väg sedan St tog över världen, men de flesta använder fortfarande samma grundläggande layouten från decennier sedan. Om du vill ha något mer bekväm, ergonomisk modell är svaret.

Den Bästa Soffan Co-Op Spel Till PS4
av Eric Ravenscraft den 12 juni 2018

Konkurrenskraftiga online-spel är bra, men om du ska ha folk över och vill spela ett spel tillsammans, dessa soffan co-op spel kan liva upp ditt vardagsrum.

Följ Oss!

Facebook

Twitter

10 Presenter Du Kan Fortfarande Få Din Pappa på Fars Dag

Eric Ravenscraft | @lordravenscraft | juni 13, 2018June 12, 2018

Fars Dag kommer upp, men oroa dig inte om det halkade ditt sinne. Det finns fortfarande tid att hitta en bra present med vårt praktiska rekommendationer.

Medan du är fri att bläddra Översyn Geek i sökning av specifika rekommendationer för allt från Spotify högtalare till premium eller beslutsfattare i jakt på den perfekta presenten till ol’ pappa, vi har sammanställt några bra förslag med bred appell för dig att ta del av (och med precis tillräckligt med tid att avvara för att pressa i Prime gratis Frakt från Amazon också).

En Robust Bluetooth Högtalare

En bra Bluetooth-högtalare som låter dig ta din musik överallt. Som, till exempel, och en bakgård med grill. Vi har valt ut de bästa bärbar Bluetooth-högtalare som kan stå upp elementen för varje pris. Om din prioritet Är att få bästa ljudkvalitet, eller bara se till att dina högtalare kan överleva en torktumlare, du kommer att hitta en för pappa i ditt liv här.

En eBook Reader

Även om pappa i ditt liv är gammaldags, du skulle kunna sälja honom på en e-ink ebook reader. Som Amazon har visat med Kindle, dessa enheter är lika bekvämt att läsa en pappersbok, medan det fortfarande packning ett bibliotek till ett värde av böcker i din väska. Vi rundade upp bästa e-boksläsare för varje budget här.

En Pinne Vakuum

En pinne vakuum är inte som skrymmande upprätt vakuum som du är van vid också. Dessa fantastiska enheterna är lätta och kan hantera daglig städning arbete, utan att behöva dra gigantisk dammsugare ur garderoben. Tänk på en DustBuster på steroider. Eller, om du inte kommer ihåg DustBusters, be din pappa att förklara dem för dig när du köper honom till en av våra rekommendationer för stick-dammsugare.

Ett Mekaniskt Tangentbord

Inget slår komforten och tillfredsställande clichety clack av ett mekaniskt tangentbord. Om din pappa tillbringar mycket tid vid datorn, han kan hitta denna typ av tangentbordet mer nostalgisk än den moderna chiclet stil som de flesta bärbara datorer och även vissa stationära tangentbord verkar ha. Du kan hitta våra rekommendationer för de bästa mekaniska tangentbord här.

En Brödrost Ugn

En brödrost ugn gör det super bekväm för att laga små måltider, utan allt krångel med att behöva ett fullt utrustat kök. Vi har sammanställt en mängd olika ugnar brödrost, så oavsett om du bara vill ha något billigt, eller en high end-brödrost med alla klockor och visselpipor, vi har något för din far.

En Styrkula Musen

Trackball möss kan inte bli mycket populära, men de är verkligen bra för alla som gillar precision och komfort när de använder datorn. Du kanske vill be din pappa vilken stil han föredrar innan du köper en, eftersom en mus är en väldigt personlig grej, men vi har fått ett praktiskt val han kan plocka från här.

Grillning Tillbehör och Gräsmatta Spel

Vi kommer bara att gå vidare och anta att din far har redan en grill och är redo att använda den här sommaren. Fortfarande, det betyder inte att du inte kan hitta lite mer grillning leksaker för honom att använda. Vi har allt från grillspett till en helt Cuisinart grill-kit att plocka från här. Alternativt, om han redan har alla slags leksaker som han kan behöva för sin grill, kan du få dessa faktiska leksaker så hela familjen kan ha roligt medan man lagar mat.

Perfekt Multiverktyg

Om du inte kan utföra en verktygslåda med dig, ett multiverktyg är en praktisk sak att ha i bakfickan så du är alltid redo. Plocka upp en av våra rekommendationer och din pappa kommer alltid att vara redo för någon uppgift som behöver en sax, en konservöppnare, eller en tång. Vi har satt ihop ett stort roundup av awesome full storlek multitools och lite praktiskt (och mer plånboksvänlig) nyckelring modeller också.

En Stekpanna Gjutjärn

En stekpanna gjutjärn är lika mycket en hobby det är en matlagning redskap, men mer tid och arbete du lägger ner krydda den, hålla den ren, och upprätthålla det, desto bättre mat du laga mat med det kommer att bli. Du kan kolla in vår runda upp för allt från en billig, nybörjar gjutjärn stekpanna, ett fint, nästan professionell nivå stekpanna som skulle göra någon kock svartsjuk.

En Bra Mekaniska Penna

Du kanske inte tycker att spendera så mycket pengar på en skriftlig redskap, men din pappa vet att en bra och en är värt kostnaden. På mindre chans att han inte redan har en favorit mekaniska penna, kan du kolla in vår lista med rekommendationer här.