Toename in IIT Madras PG studenten stage

0
82

IIT Madras campus

Top Nieuws

  • Weten hoe je kunt blijven met de steeds veranderende Indische reisbranche

  • JW Marriott eindigt Chef Atul Kochhar de overeenkomst na de anti-Islam tweet

  • AAP dharna LIVE: Maart naar LG huis begint, voormalig minister van financiën Yashwant Sinha ook mee

IIT Madras plaatsing: De Indian Institute of Technology Madras (IIT-M) heeft een toename gezien in de plaatsing van de postgraduate studenten en onderzoek geleerden tijdens 2017-18 academisch jaar in vergelijking met de vorige jaren. Als de plaatsing van de sessie afgesloten voor het academisch jaar, ongeveer 36 procent van Ph. D onderzoek geleerden werden geplaatst in verschillende bedrijven, een toename ten opzichte van voorgaande jaren-2016-17 (23 procent) en 2015-16 (17 procent). Ook 71 procent van de totaal postdoctorale studenten die zich hebben ingeschreven voor de sessie werden geplaatst, dit jaar, een toename ten opzichte van voorgaande jaren 2015-16 (59 procent) en 2016-17(63). Opleiding en Plaatsing Adviseur bij het instituut Prof Manu Santhanam, zei: “Dit jaar was er een groot aantal post-graduate studenten geplaatst worden (met inbegrip van MS en PhD-onderzoek geleerden).”

In totaal 832 studenten in alle opleidingen (bachelor, postdoctorale en Ph. D) werden geplaatst, die goed is voor ongeveer 70 procent van het totaal aantal studenten die zich hebben ingeschreven voor stages, volgens een verklaring, afgegeven door het instituut. In 2016-17, 817 studenten werden geplaatst (66 procent van alle geregistreerde), gezegd. Er waren in totaal 968 aanbiedingen van 256 bedrijven, waarin opgenomen zijn 19 internationale biedt, aldus de verklaring, het toevoegen van toonaangevende aanwervingen werden door de “core engineering en onderzoek en ontwikkeling” bedrijven.

“De sector-wise analyse blijkt dat bijna 45 procent van de plaatsingen waren in de core engineering en R&D-bedrijven, terwijl 28 procent in analytics/consultancy/finance, en 22 procent,” aldus de verklaring. Een aantal grote bedrijven, waaronder Microsoft, Qualcomm, Citi en Intel gemaakt baan biedt tijdens de plaatsing van het seizoen, toegevoegd.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd