Man øser syre på kone, dreper seg selv; to døtre også skadet: Politiet

0
190

Mannen helte kjemisk på sin kone mens hun sov. (Express Bilde av Abhinav Saha)

Relaterte Nyheter

  • Syre-angrep: Tidligere elsker kaster syre på kvinnen, tre bestilt

  • Uttar Pardesh: Mann kaster syre på RPF konstabel i Muzaffarnagar

  • OPP: Ghaziabad kvinne angrepet med syre på vei til kontoret

En mann i hans 40-årene angivelig angrepet hans kone med en syre-lignende stoff, og skadet hans to døtre i prosessen, før å begå selvmord, politiet sa. Hendelsen fant sted på lørdag ettermiddag i nordøst-Delhi Karawal Nagar. Politiet sa mannens ansikt hadde “smeltet” fordi han angivelig fått i seg stoffet. “Det var en alvorlig skade på hans hode på grunn av kjemiske,” sa en høytstående politimann. Han la til at hans kone oppholdt 40 prosent burns fra ansiktet til midjen, og barn oppholdt skader på beina.

DCP (nordøst) Atul Kumar Thakur sa, “Prima facie, årsaken til død ser ut til å være forbruket av det kjemiske stoffet, men det vil bli bekreftet når vi får post-mortem-rapporten. Det nøyaktige innholdet av stoffet vil også bli fastsatt basert på den rettsmedisinske rapporten.”
Ifølge politiet, Yashpal Singh jobbet som en e-rickshaw sjåfør. Han bodde i et ett-roms huset han leide fra sine foreldre sammen med sin kone, to døtre (i alderen 19 og 13), og 10 år gamle sønn.

Beskrive hendelsesforløpet, den eldste datteren sa de skulle forberede seg til å sove etter lunsj når hennes far ba sin bror om å få noe fra markedet. Han ventet på dem for å sovne.

“Min far helte kjemiske til min mors bryst. Noen av it-utslipp på min hånd og min søster. Min mor våknet opp med en gang og løp ut av huset skriker… vi gikk etter henne. Når jeg så tilbake, så jeg min far satt en pipe i munnen av å drikke den kjemiske… hodet hans eksploderte foran mine øyne,” hevdet hun.

Naboer, som sprang ut av sine hjem på høring oppstyret, sa de hørte en “eksplosjon som hørtes ut som et skudd” fra huset.

De ringte politiet og gitt førstehjelp til kvinnen. Politiet sa kvinnen og hennes døtre ble tatt med til legevakta på GTB Sykehus, og senere flyttet til burns menigheten.

Datter til at hennes foreldre ikke har et voldelig forhold, men kjempet fra tid til annen. Men hun hevdet at de hadde blitt kjempe oftere siden Mai 17, som hennes far mistenkt hennes mor hadde en affære og medisinering ham om natten for å stjele ut av huset.

For alle de nyeste Delhi Nyheter, last ned Indian Express App