JEE Geavanceerde 2018 resultaten: Kolkata tiener tops West-Bengalen

0
65

JEE Geavanceerde 2018: Debajyoti Kar

Gerelateerd Nieuws

  • JEE Geavanceerde resultaten: IITs te houden speciale ontmoeten vandaag te bespreken daling in het aantal geslaagde kandidaten

  • JEE Geavanceerde 2018 Resultaten: Op 13, topper ongelukkig voor het niet maken van het top 10

  • JEE Geavanceerde resultaten: Echte test zal mijn reis bij het IIT, zegt topper

Kolkata resident Debajyoti Kar ontstaan van de staat topper als JEE Geavanceerde onderzoek resultaten werden verklaard op zondag. De 18-jarige gerangschikt 92e van de IIT-Kharagpur Zone, dat is het hoogste onder studenten van West-Bengalen, die verscheen in het onderzoek.

Het spreken van De Indian Express, Debajyoti, een student van de Apeejay School in Kolkata, zei dat hij was blij om te hebben bereikt zijn doel van een studie in een IIT. “Ik wil mijn dank betuigen aan de ouders en leerkrachten voor hun voortdurende steun. Het kraken van de JEE geavanceerd was mijn doel en ik ben blij om mijn doel te bereiken. Nu wil ik om te studeren in IIT Kharagpur,” zei hij, eraan toevoegend dat had hij studeerde hard voor de laatste drie jaar voor dit onderzoek. “Ik ben nog te beslissen over de stream die ik zal bestuderen op IIT. Maar ik heb belangen in elektrische en computer science streams,” voegde hij eraan toe.

 

 

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App