Het maken van Opstartbare USB Recovery-Schijf in Windows 8/10

0
111

Gisteren schreef ik over hoe je kan starten in het menu opties voor systeemherstel in Windows met behulp van verschillende methoden. Twee methoden die het laden van Windows en de andere methode is als Windows laadt automatisch de recovery opties, indien hij vaststelt dat Windows niet correct wordt geladen.

Dit is geweldig, maar er zullen gevallen gaat er iets verschrikkelijk mis, dat zelfs het automatisch laden van de opties voor herstel mislukt. In dit geval hebt u pech, tenzij je een systeem herstel schijf of een recovery USB-drive. Beide zijn in wezen dezelfde, men is gewoon op een CD, en de andere is op een USB flash drive.

In dit artikel, ik zal het u door de stappen voor het maken van een USB-system recovery-schijf dat u kunt starten in het geval van Windows 8/10 niet volledig geladen. Merk op dat indien u niet zelf de recovery schijf van tevoren kunt u een andere Windows 8/10 machine aan te maken en gebruik het op de defecte PC.

System Recovery USB-Flash-Station in Windows 8/10

Aan de slag, open het Configuratiescherm en klik op Herstel. U kan nodig zijn om over te schakelen naar de grote of kleine pictogrammen weergeven om het te zien zoals hieronder:

Nu ga je gang en klik op Maak een recovery-schijf:

De recovery wizard zal starten en als uw computer al een ingebouwde recovery-partitie, kunt u het vakje aan de onderkant, die het kopiëren van de inhoud van de partitie op uw USB flash drive. Als u niet beschikt over een recovery-partitie, is het gewoon grijs.

In Windows 10, het scherm is geformuleerd iets anders en het vakje is voor het kopiëren van de bestanden naar jouw flash apparaat en plaats van de recovery-partitie.

Klik op Volgende en het zoekt automatisch alle beschikbare schijven die u kunt gebruiken voor het herstel rijden. Kies uw flash-station en klik op Volgende. In Windows 10, het station moet minstens 8 GB in grootte.

Windows zal u vertellen dat alles op de schijf gewist, dus zorg ervoor dat back-up van alle gegevens die u nodig zou kunnen hebben.

Nu ga je gang en klik op de Create knop om het proces te starten. Windows zal het kopiëren van de juiste hulpprogramma ‘ s naar de flash-schijf.

Het proces duurt slechts een paar minuten en dat is het! U hebt nu een opstartbare systeemherstel USB-flash-schijf, die u kunt gebruiken in het geval dat uw exemplaar van Windows 8/10 crashes en brandwonden! Het is ook een goed idee om te gaan en maak een Windows systeemkopie-back-up, die vervolgens kunnen worden hersteld in het geval van Windows beschadigd raakt, enz. Genieten!