BJP ‘ s youth wing bestanden klacht tegen Shehla Rashid tweet over Nitin Gadkari

0
93

Shehla Rashid Shora, de waarnemend president van JNU Studenten Unie op dit moment, wil president Kanhaiya Kumar terug te leiden van de beweging. (Express Foto: Praveen Khanna)

BJP ‘ s youth wing, de Bharatiya Janata Yuva Morcha, diende een politie klacht maandag tegen JNU student leider Shehla Rashid voor haar commentaar op Minister Nitin Gadkari, gemeld PTI. De rij begon na Rashid ‘ s tweet op 9 juni, die verklaarde, “Ziet eruit als RSS/Gadkari van plan is hem te vermoorden Modi, dan is het de schuld van de Moslims/de Communisten en vervolgens lynch Moslims # RajivGandhiStyle”.

Lees | ‘Plot to kill’ – Modi: Rajnath Singh stoelen op hoog niveau bijeen om PM ‘ s beveiliging

De vertegenwoordigers van de Bharatiya Janata Yuva Morcha een klacht ingediend bij het Parlement Straat politiebureau.

“De boodschap is volstrekt onjuist, ongegrond, bedacht en zonder enige basis. Het bericht bevordert ook de onzekerheid en de onzekerheid in het land door nivellering ongegronde beschuldigingen aan het adres van de RSS/Gadkari van plan is hem te vermoorden UUR Modi,” de klacht gezegd.

Volgens de politie, zij hebben ontvangen van een klacht, maar geen SPAR heeft ingediend. Ambtenaren zei dat ze zijn bezig met een onderzoek naar de zaak.

Fall-out van Rashid ‘ s tweet

Het nemen aanstoot aan de tweet, BJP leider Gadkari had getweet dat hij zou “juridische actie” tegen de student leider.

“Ik zou het nemen van juridische actie tegen anti-sociale elementen die bizarre opmerkingen; het toeschrijven van persoonlijke motieven om mij, over de moord bedreiging voor PM @narendramodi,” hij getweet.

Rashid reageerde door te zeggen dat haar tweet was bedoeld als een “sarcastische verwijzing naar de ongefundeerde media campagne” tegen een ander JNU student leider Omar Khalid. Bepaalde media kanalen naar verluidt liet Omar Khalid en zijn vader de foto ‘ s terwijl de rapportage over de verdachte van de moord een complot tegen PM Narendra Modi.

De Pune politie beweerde te hebben ontdekt, een Maoïstische plot om te doden van de minister-president op een wijze vergelijkbaar met Rajiv Gandhi vermoord in 1991.

Met PTI-ingangen

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd