AP Inter BIEAP 1ste, 2de jaar Leveren Resultaten 2018 verklaard: Hoe te controleren op bieap.gov.in

0
86

AP Inter Supply resultaten 2018: 1e en 2e jaar beschikbaar op manabadi.com. (Representational afbeelding )

AP Inter Supply resultaten 2018: De resultaten van Andhra Pradesh (AP) – de Raad van tussentijdse aanvullende examens zijn uitgebracht. Alle studenten die was verschenen voor het kunnen controleren van hun respectievelijke resultaten op bieap.gov.in. In het geval dat ze niet in staat zijn om de pagina te openen, kunnen zij een bezoek manabadi.com. De aanvullende examens werden gehouden in Mei tijdens de jaarlijkse examens voor het eerste jaar begon vanaf 28 februari en het tweede jaar examens gestart vanaf 2 Maart. De Tussenliggende 1e en 2e jaar resultaten werden uitgebracht in April. De praktische examens voor de algemene intermediate cursussen afgesloten op 21 februari. De totale pass percentage voor Inter supply examens stond op 73 procent (niet voor beroepsopleiding). Tussen de regio ‘ s, Krishna district is op 84 procent, terwijl Nellore is bij 72 procent en Guntur op 76 procent.

AP Inter Supply resultaten van 2018: Hoe controleren

Stap 1: Log in op de officiële website hierboven vermeld

Stap 2: Klik op de link voor de resultaten

Stap 3: In het veld voer de vereiste gegevens in

Stap 4: Klik op “verzenden”

Stap 5: het resultaat zal worden weergegeven op het scherm

Stap 6: het Downloaden van het zelfde en het nemen van een afdruk voor de toekomst

Dit jaar, bijna 5.53 lakh verscheen voor het eerste jaar tussentijdse examens in het tweede jaar, ongeveer vijf lakh studenten hebben gegeven voor het examen in februari.

In 2017, de pass was dat percentage 69.30 procent voor de algemene cursussen voor de beroepsgerichte vakken, het was, het was 67.32 procent. Raad van Intermediaire Andhra Pradesh heeft ook vrijgegeven van de AP Inter resultaten op RTGS-Portal, Kailzala Mobiele App, AP Fiber TV, Mensen op de Eerste Mobiele App.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd