JEE Geavanceerde 2018: Alle-India topper Danny Goyal kiest Computer Science aan de IIT Bombay

0
91

JEE Geavanceerde 2018 topper Danny Goyal (Express Foto door Jasbir Malhi)

JEE Geavanceerde 2018: Zoals voorspeld door zijn hoofd van de school, Danny Goyal werd de all-India topper van de JEE Geavanceerde 2018, waarvan de resultaten werden bekend gemaakt op zondag. Hij beveiligd 337 van 360 merken. Een student van Bhavan Vidyalaya, Panchkula, Danny was de niet-medische stream topper in de Chandigarh Elektriciteit regio en scoorde 97.2 procent in de CBSE Klasse 12 van commissarissen onderzoek. Hij heeft ook beveiligde alle-India Rang (LUCHT) 4 in de JEE Belangrijkste.

In Foto ‘ s | JEE Geavanceerde 2018: Danny Goyal tops met 337, advies begint 15 juni

 

Danny zei: “ik wil de studie computer science engineering van IIT Bombay en dan wil je in de de start-up.” De inwijding van zijn succes aan zijn ouders offers, voegde hij eraan toe dat zijn moeder hem hielp bij het vormen van zijn basis en zijn vader motiveerde hem. De topper zei verder, “Als je je richt je studie-uren niet echt uit. Blijf geconcentreerd en kalm. Vertrouwen hebben in je docenten en hun begeleiding en zorg er altijd voor dat uw kennis is conceptueel geluid.”

Volg Live Updates: JEE Geavanceerde Resultaat 2018

Zijn trotse vader, Pankaj Goyal, vertelde de Indian Express, “Het is een grote dag voor ons en ik ben echt trots op hem. Hij heeft altijd al een zeer hard werkende jongen en de resultaten zijn er voor iedereen om te zien.” Praten over hoe hij erin geslaagd zijn studie routine, Danny zei: “het Oplossen van het vorige jaar’ papieren heeft me veel geholpen bij het verkrijgen van een inzicht in het patroon van het onderzoek. Ik getimede elke vraag wanneer ik zat een onderzoek.”

Zijn docenten op zijn coaching instituut zei in de eerste maanden, Danny worstelde net als elke andere jongen. Maar, hij uiteindelijk greep de concepten met zijn intuïtie, grondig bezig met het onderwerp.

Danny gaf alle vormen van vermaak en hobby ‘ s voor de afgelopen twee jaar. Hij is een fervent lezer van de Indiase mythologie. “Ik lees mythologie romans om te ontstressen. Mijn favoriete auteur is Amish Tripathi,” voegde hij eraan toe.

“Ik heb nog veel te bereiken en te leren. Er is zoveel meer voor mij, maar ik ben erg blij. Ik wist dat ik in de top 10, maar rang 1 kwam als een verrassing,” hij heeft ondertekend.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd