Het Uitvoeren van een Volledige Sluiting in Windows 8

0
89

In Windows 8, als u de computer uitschakelt, je eigenlijk het uitvoeren van een hybride afsluiten standaard. Wat is een hybride afsluiten? Zoals u wellicht al heeft gehoord, Windows 8 opstart een stuk sneller dan Windows 7 en voorgaande versies van Windows.

Dit is het gevolg van de manier waarop het wordt afgesloten. In plaats van het uitvoeren van een koude start, waarin alles moet worden geladen, d.w.z. de OS kernel, de apps, etc, Windows 8 voert een gedeeltelijke slaapstand waarin de Kernel sessie en stuurprogramma ‘ s op de schijf zijn opgeslagen. Wanneer u het opstarten van Windows 8, het laadt uit dat de slaapstand bestand, waardoor het opstarten veel sneller.

In vorige versies van Windows de slaapstand bestand is veel groter, want naast de kernel en de device drivers, alle gegevens opgeslagen in het bestand. Nu het bestand is kleiner, de laadtijden zijn beter.

Dit aanbevolen wordt genoemd Snel starten in Windows 8 en is standaard ingeschakeld. U kunt dit controleren door te gaan naar energie-Opties in het Configuratiescherm en klik op Kiezen wat de knop doet in het linkerdeelvenster.

Scroll naar beneden en zie je een vakje aangevinkt dat zegt op zijn Beurt snel opstarten (aanbevolen). Merk op dat als u niet over de Sla op een snelle opstart aankruisvak vermeld, is omdat de sluimerstand niet is ingeschakeld. Voor het inschakelen van de slaapstand in Windows 8, opent u een opdrachtprompt en typ de volgende regel:

powercfg /hibernate on

Als je nu aan de Macht Opties, zie je de box is zichtbaar en gecontroleerd. Dus het uitvoeren van een volledige uitschakeling in Windows 8? Er zijn drie manieren.

1. U kunt uitschakelen van snel opstarten van energiebeheer of

2. U kunt gewoon het uitvoeren van een start in plaats van een shutdown.

3. U kunt gebruik maken van de volgende opdracht bij de opdrachtprompt:

shutdown /s /full / t 0

Zo vreemd als het lijkt, het herstarten van Windows 8 zal eerst een volledige sluiting, gevolgd door een koude start. Dat zijn dus de verschillende manieren waarop u kunt het uitvoeren van een volledige sluiting van Windows 8, die goed van pas komt als u onlangs een nieuw stuk hardware, enz.

Ook in het geval u niet weet hoe om daadwerkelijk afsluiten van een Windows 8 PC, moet u om te verplaatsen uw muis naar de top rechts of rechter benedenhoek. Dit zal de Charms-Balk.

Klik op Instellingen en vervolgens op Power. Tot slot klikt u op Afsluiten van de lijst.

Het is een heel proces voor het afsluiten van een PC met Windows 8 en een van de vele redenen waarom windows 8 mislukt. Als u vragen heeft, een reactie te geven. Genieten!