Fix Svart eller Blank Skjerm og Ikke Spille Flash-Videoer

0
103

Får du en tomt eller svart skjerm når du prøver å spille av YouTube-videoer, eller flash-innhold i Mac OS X? Ved å søke etter en løsning på nettet, jeg har kjørt over ganske mange feilsøking trinn, men ingen løsning syntes å fikse den tomme video-spiller feil. Imidlertid, ved å gjøre litt ekstra feilsøking, jeg fant en løsning, som bruker noen få grunnleggende trinn for feilsøking.

Problemet med video eller flash spill ikke fungerer i nettlesere som Safari, Firefox eller Google Chrome på Mac OS X hovedsak dreier seg om en kombinasjon av innstillinger og kompatibilitetsproblemer med Adobe Flash Player, programvare som gjør det mulig for disse web-basert videoer til å spille. Ved å bruke følgende fremgangsmåte, bør du være i stand til å få flash video og spill fungerer på en Mac-datamaskin.

Vær oppmerksom på at YouTube egentlig ikke bruk flash lenger, så det er ikke noe man virkelig bør være å ha dette problemet lenger. Men, det er mange andre nettsteder som fortsatt ikke stole på flash, så trinnene nedenfor kan hjelpe deg med å løse problemer på disse områdene.

1. Avinstaller og Installer Adobe Flash Player (pass på at du installerer den nyeste versjonen)

Dette kan fikse flash video problem, og at det kanskje ikke, men det er verdt et skudd. Start ved å hoppe til Adobes offisielle nettside og laste ned flash Player avinstalleringsprogram for OS X. Start avinstallereren og enkelt avinstallere Flash Player på maskinen og starter maskinen på nytt.

Når datamaskinen starter opp igjen, og du er logget inn, gå til Adobe.com for å laste ned den nyeste versjonen av Flash Player. Nytt og sjekk for å se om YouTube-videoer arbeider.

2. Aktivere Flash i Chrome/Safari

I Chrome, klikk på de tre prikkene oppe til høyre og klikker på Innstillinger. Rull ned og klikk på Avansert for å utvide den. Under Personvern Og Sikkerhet, klikker du på Innstillinger for Innhold.

Bla ned til Flash og sett kontroll, slik at det står Spør Først (anbefales).

Hvis du allerede har installert Flash i Safari, men det fortsatt ikke virker, må du kanskje aktivere plugin første. For å gjøre dette, åpner du Safari og deretter klikker du på Safari øverst og klikker på Innstillinger.

Klikk på Nettsteder – fanen, og det bør være en seksjon kalt Plugins nederst i det venstre panelet. Kontroller at Adobe Flash Player er sjekket. Hvis det ikke er oppført der, sørg for å gå til Adobe Flash hjemmeside og laste ned den nyeste versjonen av Flash første.

Som standard, må du aktivere det på et område av nettstedet basis. Du kan se listen over nettsteder som det er aktivert for og nederst, kan du velge om Flash vil bli aktivert eller deaktivert for alle andre nettsteder.

3. Nullstill Safari, Firefox, Chrome og Tøm Buffer

Hvis Flash Player er fortsatt ikke fungerer på riktig måte, kan du prøve å slette nettleserens cache, avslutter den nettleseren og starte på nytt. Noen mennesker har rapportert at videoer vil fungere på riktig måte ved å tømme bufferen.

I Chrome, kan du klikk på de tre prikkene, og klikk deretter på Mer Verktøy , og velg Slett logg. Sørg for å sjekke Bufret bilder og filer , og deretter klikker du på Fjern Data – knappen.

4. Aktiver Javascript og Deaktivere Popup-Blokkering

En rekke Flash-innholdet krever Javascript, så hvis du har en extension som blokkerer Javascript kjører, må du deaktivere den. Du trenger også å gå inn i innstillingene for nettleseren og kontroller at Javascript er aktivert.

Du kan også prøve å deaktivere popup-blokkering for den aktuelle siden du har problemer på. Det er ikke en god idé å deaktivere popup-blokkering er helt som det vil gjøre datamaskinen mindre sikker.

5. Deaktiver Flash maskinvare akselerasjon.

Mens på skjermen for tomt YouTube-videoen ikke fungerer på riktig måte, høyre-klikk på området der videoen normalt ville dukke opp for å hente Flash Player kontekst-menyen. Velg Innstillinger alternativet fra menyen. Deaktivere alternativet Aktiver maskinvareakselerasjon og klikk på Lukk – knappen.

Hvis du ikke ser høyre-klikk på innhold meny, bare besøke denne Adobe hjelp-side og høyre-klikk på Flash logo. Hvis du ikke kan se Flash logo, som betyr at Flash er ikke installert på riktig måte.

Lukke ut av nettleseren helt, relaunch og test Flash-innholdet på nytt for å se om den spiller.

6. Sjekk HTML 5 YouTube-Innstillinger

YouTube nå støtter HTML 5 fullt, og så lenge du kjører en ganske nyere versjon av nettleseren, og alle funksjoner skal være fullt støttet også.

Hvis du gå til denne URL-adressen https://www.youtube.com/html5 du bør se merker for alle de forskjellige HTML 5 funksjoner. Hvis noe ikke er merket av her, betyr det at din nettleser er meget gammel og har behov for å være oppdatert.

Forhåpentligvis, dette innlegget vil hjelpe deg å feilsøke blank video-spillere og ikke-yrkesaktive Flash-programmene i OS X. Hvis du har noen andre feilsøking anbefalinger, føl deg fri til å legge igjen en kommentar. Nyt!