FIFA World Cup 2018 warming-up: Weinig Duitsland verslaan Saoedi-Arabië 2-1

0
295

Duitsland winless run eindigde met de overwinning over Saoedi-Arabië. (Bron: Reuters)

Gerelateerd Nieuws

• FIFA World Cup In 2018: Voorrang van het systeem in de loop van sterren voor Duitsland, Joachim Löw

• FIFA World Cup In 2018: Verenigde kleuren van België

• FIFA World Cup In 2018: Engeland manager Gareth Southgate eisen breken met het verleden

Wereldkampioen Duitsland is mislukt hit top gear als ze randen een 2-1 overwinning op Saoedi-Arabië in een matte World Cup generale repetitie op vrijdag, minder dan een week voordat het toernooi begint.

Het was hun eerste overwinning in zes wedstrijden maar de Duitsers, die voor Rusland in vier dagen, zelden zetten hun voet op het gas, schijnbaar angstig van alle last-minute verwondingen, terwijl de saudi ‘ s van de bevestiging van zijn goede vorm van de kop in de World Cup.

“Ik maak me geen zorgen na dit spel,” zei Duitsland coach Joachim Loew. “We zullen verbeteren en zodra het toernooi begint, zullen we klaar zijn.

“We gas terug in de tweede helft, defensief moeten we werken een beetje beter en niet zo veel open ruimtes. In totaal hebben we verspild te veel kansen en veel te veel kansen.”

MUST READ | Duitsland coach Joachim Loew slam fans voor boegeroep Ilkay Gündogan over Erdogan foto rij

Met keeper Manuel Neuer te beginnen voor de tweede opeenvolgende wedstrijd na een negen maanden durende blessure breken en Jerome milan weer over ook terug van een spierblessure, Duitsland opstelde zo dicht als ze konden naar hun toernooi team. Mesut Ozil van de ploeg, het herstellen van een lichte klop op de knie, maar ze ging snel vooruit met Timo Werner het vinden van de netto uit een assist van Marco Reus.

Maar ze slaagden er niet handhaven van het tempo en de verdediging geleden een paar vervalt van de concentratie als de saudi ‘ s toonden hun snelheid en behendigheid, waardoor de centrale verdediger Mats Hummels onder druk in de eerste helft.

Omar Hawsawi scoorde een eigen doelpunt net voor de rust na Duitsland twee keer raakte het houtwerk en ze kunnen er een paar meer zijn, ware het niet voor een string van fijn bespaart uit Saoedi-doelman Abdullah Al-Mayouf.

“Misschien waren we bij gebrek aan een beetje van kracht na de (twee weken) stage, maar volgende week zullen we frisser en sterker,” Löw zei.

De saudi ‘ s trok een doel terug wanneer Taisir Al-Jassim gescoord op de rebound na Marc-Andre ter Stegen opgeslagen een penalty in de 85e minuut en hij miste een gouden kans om het niveau in de toegevoegde tijd.

Duitsland Ilkay Gundogan, die kwam op in de tweede helft, had te verduren zijn elke aanraking van de bal wordt floot en riep voor een tweede rechte spel. Duitse fans zijn boos over een foto die hij nam met de turkse president Tayyip Erdogan vorige maand, hem aanspreken in een bericht als “mijn president”.

Duitsland staat in Groep F, samen met Zweden, Zuid-Korea en Mexico. Saoedi-Arabië nemen op hosts Rusland in het toernooi opent met een wedstrijd op 14 juni en spelen ook Egypte en Uruguay in Groep A.