FIFA World Cup In 2018: Uruguay-cruise naar 3-0 overwinning op Oezbekistan in de laatste warming-up spel

0
285

Uruguay Jose Gimenez, center, rechts, viert met teamgenoot Edinson Cavani na het scoren tegen Oezbekistan tijdens een vriendelijke. (AP)

Gerelateerd Nieuws

• FIFA World Cup In 2018: Nigeria truien Super Eagles vliegen uit de schappen

• FIFA World Cup In 2018: Mensen vs Vestiging – rivaliteit, die speelt in Moskou

• FIFA World Cup 2018 warm-ups: Aleksander Mitrovic treble helpt Servië, naar de 5-1 nederlaag van Bolivia

Uruguay zal het hoofd van de World Cup en op een winnende opmerking na het verslaan van Oezbekistan 3-0 in een kille warming-up in de voorkant van hun eigen fans op donderdag. De te winnen, tegen een kant gerangschikt 81 plaatsen onder hen op de 95ste in de wereld, was de derde in een rij voor de Zuid-Amerikanen en hebben ze verloren slechts één keer in hun laatste negen games.

Uruguay kreeg de doorbraak na 31 minuten wanneer Giorgian De Arrascaeta ontslagen huis van 15 meter na goed werk van Edinson Cavani en Luis Suarez. Suarez verdubbeld hun voorsprong acht minuten in de tweede helft toen hij ingelaste huis van een boete en Jose Maria Gimenez kopte een corner in 72 minuten om er 3-0 van.

Oezbekistan werd vervolgens verlaagd tot 10 mannen als Komilov Akromjon werd gestuurd. Uruguay, die won de World Cup in 1930 en 1950, kick off van hun wk-campagne op 15 juni tegen Egypte, spelen Saoedi-Arabië vijf dagen later vóór afronding van hun Groep Een armaturen tegen hosts Rusland.