Varanasi viaduct instorten: dodental bereikt van 18 jaar; reddingsoperatie op, CM zoekt rapport in 48 uur

0
41

Varanasi viaduct instorten: minstens 12 mensen gedood, tot nu toe. (Express foto)

Top Nieuws

  • IPL 2018 Live, HRB vs SRH: Voorspelde Speelt 11 voor RCB vs SRH in een Match 51

  • BJP, RSS vastleggen van elke democratische instelling in het land: Rahul Gandhi op Karnataka

  • Met de fiets: Tej Pratap Yadav en vrouw Aishwarya Rai ‘ s romantische foto gaat viral

Minstens 18 mensen werden gedood en drie werden gered nadat een gedeelte van een onder-bouw viaduct ingestort in Varanasi ‘ s kampen gebied op dinsdag. Volgens de politie, een aantal mensen zijn nog steeds gevreesd begraven onder het.

Het incident zich heeft voorgedaan na-middag, de ambtenaren gezegd, het toevoegen van rescue teams waren snelden ter plaatse. Senior politie en de administratie officieren bereikte ook de plaats van het incident. “Gevreesd wordt dat meerdere mensen onder het puin begraven,” een ambtenaar zei. Sommige voertuigen werden ook fijngemalen in het incident, worden ze toegevoegd.

Het uiten van het verdriet over het incident, Chief Minister Yogi Adityanath zei hij regisseerde Deputy chief minister KP Maurya en minister Neelkanth Tiwari bezoek aan de plek om de balans op van de situatie. “Ik spreek het verdriet over het incident, mijn medeleven met de getroffen families. Ik heb die plaatsvervangend CM Maurya en minister Neelkanth Tiwari naar de plek. Ook heeft de regering vormden een drie-lid commissie te kijken naar het incident en heeft verzocht om een rapport in 48 uur,” Yogi zei.

De CM toegevoegd, “Vijf teams van NDRF (250 jawans) zijn ook gestuurd naar de plek. We hebben aangekondigd een schadevergoeding van Rs vijf lakh voor de verwanten van de overledene en Rs twee lakh voor de ernstig gewond.”

De minister van volksgezondheid Siddhartha Nath Singh zei: “De CM heeft geuit verdriet en de leiding van de administratie om de snelheid omhoog te redden.”

Premier Narendra Modi ook betuigde zijn medeleven over de dood van mensen in Varanasi viaduct instorten. “Zeer bedroefd door het verlies van levens door het instorten van een onder-bouw viaduct in Varanasi. Ik bid dat de benadeelde herstellen snel. Sprak met ambtenaren en vroeg hen om ervoor te zorgen dat alle mogelijke ondersteuning aan de betrokkenen,” twitterde Modi.

 

“Ik sprak TOT CM Yogi Adityanath Ji met betrekking tot de situatie als gevolg van de ineenstorting van een onder-bouw viaduct in Varanasi. De Regering is de monitoring van de situatie op de voet en is werken aan de grond te helpen de getroffen”, voegde Modi.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd