Leger: Leger Hoofdkwartieren van de klemmen naar beneden op de CSD-kantine-omzet, ex-militairen protest

0
56

De inrichting van de CSD kantines is alleen beschikbaar voor het serveren en gepensioneerd militair personeel samen met hun personen ten laste. Goederen kunnen worden gekocht door hen aan tarieven die goedkoper zijn dan die dominant zijn in de open markt, als een sociale maatregel. (Representational afbeelding)

Top Nieuws

  • Nogmaals, het Hooggerechtshof Collegium kraampjes op het gebied van Justitie KM jozefs naam

  • IPL 2018, MI vs KXIP: Mumbai Indians winnen met 3 runs

  • Varanasi brug instorten: Vijf waarschuwing brieven werden verzonden naar viaduct firma, maar niemand lezen

ERNSTIGE BEPERKINGEN zijn geplaatst door de Kwartiermaker Generaal (QMG) tak van het Leger Hoofdkwartieren op de verkoop de grenzen van de militaire CSD kantines, met het gevolg dat veel kantines worden geconfronteerd met het vooruitzicht van het draaien van klanten, als zij zullen geen goederen te verkopen.

De inrichting van de CSD kantines is alleen beschikbaar voor het serveren en gepensioneerd militair personeel samen met hun personen ten laste. Goederen kunnen worden gekocht door hen aan tarieven die goedkoper zijn dan die dominant zijn in de open markt, als een sociale maatregel. De Indian Express heeft benaderd met een brief, geschreven door een kantine officieel in de Punjab regio, om de branche in de Westerse Hoofdkwartieren Opdracht, Chandimandir, waarin ernstige bezorgdheid gerezen bij de inperking van de Jaarlijkse Draai-Limiet (ATOL)en de Maandelijkse Draai Beperken (MTOL) van de CSD kantines.

Het beschrijven van de dop op de aankoop limiet ‘autocratische’, de kantinebeheerder van een CSD kantine heeft beschreven de beweging als “het ontbreken van logische redenering, volkomen gebrek van voorzichtige en vooruitziende blik, bijziend tunnel visie mentaliteit en negatief, baised aanpak in de richting van de soldaten’ broederschap.”

Bronnen in de CSD afdeling onthullen dat gaat volgens de beperkingen gesteld in de brief van 6 Maart 2018 van de QMG tak, een kantine, die heeft om te voldoen aan de behoeften van de klanten, op de melodie Rs 4 crore per maand en kan nu alleen verkopen van goederen up-to-Rs 1 crore. “Dit dus zelfs wanneer de aankoop limiet van die bepaalde CSD kantine was al gehalveerd van Rs 4 crore te Rs 2 Crore en nu wordt gevraagd om verder te worden gehalveerd”, aldus een bron. Hij voegde eraan toe dat dit was slechts een voorbeeld van een kantine onder de honderden in de regio en duizenden over heel India.

Een andere senior CSD ambtenaar zei dat door de beperking van de aankopen, de officieren en andere rangen die afhankelijk zijn van de kantines voor het maken van diverse aankopen zou zelfs niet in staat om items te kopen als per hun maandelijkse recht. Nu, een officier kan je items kopen van waard Rs van 11.000 per maand, terwijl een Junior in Opdracht Officer kan aankopen voor Rs 8000 per maand en andere rangen items kunt kopen waard Rs 5.000, – per maand.

Lt Col SS Sohi (retd), president van Ex-Militairen Grieven Cel, zei verscheen er een gevoel van wantrouwen in de richting van de veteranen gemeenschap en de regering lijkt het tonen van een trust tekort in de richting van de soldaten van de gemeenschap. “Keer op keer stappen zijn genomen om te rechtvaardigen dat CSD kantine goederen worden verkocht door de veteranen voor onbevoegden vanwege de goedkopere prijzen die zij beschikbaar zijn voor hen. Deze bedragen te gieten besprenkeling op hun karakter en vernederende hen vooral als systemen zijn geautomatiseerd en biometrische identificatie procedures zijn ingevoerd in kantines,” zei Sohi.

De inspanningen om te spreken van de CSD ambtenaren in West-Opdracht niet succesvol zijn als ze niet op
telefoon gesprekken.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App