Terug in 2019, zal niet rusten totdat BJP regering in 26 staten: Amit Shah

0
72

BJP chief Amit Shah op de vergadering van maandag. (Twitter/@AmitShah)

Het begin van de partij de voorbereidingen voor 2019 Lok Sabha polls, BJP-president Amit Shah gaf een peptalk om de organisatie ambtsdragers op maandag en zei dat de partij heeft de kracht om terug te keren naar de macht met meer zitplaatsen.

“We zullen bewijzen dat de BJP kan terug naar de macht, de regering, het uitvoeren van de overheid, en komen weer terug,” Shah zei BJP nationale office-dragers, staat voorzitters en de belangrijkste leiders van de staten in de meet, volgens een bron.
Hij zei dat er geen BJP werknemer zal rusten, tenzij de partij is aan de macht zijn in 26 staten, en voor het feest vormen de regeringen in Kerala, Odisha Andhra Pradesh, Telangana-en West-Bengalen, de bronnen gezegd.

Volgens de BJP leider Shahnawaz Hussain, die heeft de media samen met de partij woordvoerder Sudhansu Trivedi, Shah zei dat de partij had al verloochent die zei dat de enorme winst in 2014 een “toevalstreffer” door het winnen van 11 Montage polls sindsdien. De partij, Shah gewezen, heeft meer dan 1.800 mla ‘ s en 11 crore leden in het hele land.

Waarin staat dat de oppositie partijen komen samen in de angst van de BJP en PM Narendra Modi, Shah zei: “Ze wilt verwijderen Modi, maar mensen willen om hem te houden.” Shah herinnerd partij leiders van het Congres begonnen met het verliezen van de grip in 1967, toen de leiders begonnen met het tonen van arrogantie en begon het verwaarlozen van een partij. Hij herinnerde hen eraan dat de kracht van de organisatie is de BJP ‘ s grootste troef.

Te midden van aanspraken van de oppositie dat de BJP vindt het moeilijk in 2019 als ze zich verenigen, Shah zei een sfeer wordt gecreëerd voor elke poll, te bagatelliseren BJP ‘ s kansen. “De BJP-president heeft in een manier klonk de jachthoorn voor 2019 (polls). We winnen het Karnataka polls morgen, en we moeten ons voorbereiden van vandaag voor 2019,” Hussain zei.

Volg De Indian Express Dekking op Karnataka Assemblage van de Resultaten van de Verkiezing 2018. Voor de live-verslaggeving, live-expert analysis en real-time interactieve kaart aan te melden IndianExpress.com

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App