Sunanda Pushkar overleden geval: Shashi Tharoor kondigt een pauze van Twitter na beschuldiging van ‘abetment tot zelfmoord’

0
48

Het congres MP Shashi Tharoor. (Express Foto door Subham Datta/Bestand)

Top Nieuws

  • IPL 2018 Live Score MI vs KXIP: MI vs KXIP Voorspelde Speelt 11

  • ‘Race 3’ trailer: Deze gekke virale lijn kan krijgen met een Oscar voor ‘de ergste dialoog ooit’

  • Ramadan 2018 Maan Waarneming Vandaag Tijd in India, verenigde arabische emiraten, Saoedi-Arabië

Nadat hij werd aangeklaagd voor ‘abetment tot zelfmoord’ in het geval van overlijden zijn vrouw Sunanda Pushkar door de Delhi-de politie in haar chargesheet, Congres MP Shashi Tharoor op maandag besloten te blijven uit Twitter voor bepaalde tijd. Tijdens het maken van een mededeling in dit verband op het Congres MP van Thiruvananthapuram gooide open een nieuw woord voor zijn fans. “Het verblijf off @Twitter-voor een tijdje — een ontmoetingen te veel epicaricacy!” hij geplaatst op de micro-blogging site.

Tharoor, die beschuldigd is van het onderwerpen van zijn vrouw aan de “mentale en fysieke wreedheid”, zei ook dat hij probeert om zich te concentreren op zijn werk “, terwijl anderen genieten van hun afleiding”. “Voorzitter van een zeer goede vergadering van de Parlementaire Permanent Comité voor buitenlandse Zaken vanmiddag, op SAARC. Proberen te concentreren op mijn werk, terwijl anderen genieten van hun afleiding,” hij getweet.

Het Congres leider ook vraagtekens bij de “methods of motivaties van de Delhi-de Politie” onderzoek naar het overlijden van zijn vrouw geval. Bij de beschrijving van de chargesheet als “belachelijk”, hij tweeted, “ik heb nota genomen van de indiening van dit absurde kosten vel & van plan om voor de wedstrijd het krachtig. Niemand die wist Sunanda van mening dat ze ooit zou zelfmoord hebben gepleegd, laat staan abetment van mijn kant. Als dit is de conclusie na 4+ jaar van onderzoek, is het niet spreken van de methoden of in de motivatie van de Delhi Politie.” LIVE UPDATES

“In okt 17, van de Wet Officer uitspraak in de Delhi High Court dat ze niet alles tegen iedereen en nu in de 6 maanden dat ze zeggen dat ik deze een zelfmoord. ongelooflijk!,” hij voegde er op te wijzen dat de Delhi Politie de laatste verhuizing in tegenspraak is met de Wet Officier eerdere opmerkingen die zei dat er geen bewijs is gevonden tegen hem in de zaak.

Pushkar was dood gevonden in de badkamer van een Zuid-Delhi hotel op de avond van 17 januari 2014. De suite was verzegeld op de avond zelf voor een onderzoek. Een FIR is geregistreerd door Delhi Politie op 1 januari 2015 tegen onbekende personen onder de IPC artikel 302 (moord).

In de chargesheet, die loopt tot ongeveer 3.000 pagina ‘ s, politie beschuldigd Tharoor onder artikel 306 (abetment tot zelfmoord) en sectie 498 Een (wreedheid in een huwelijk). Dat Pushkar is overleden binnen drie jaar, drie maanden en 15 dagen van haar huwelijk met Tharoor, die de Lok Sabha MP van Thiruvananthapuram. Het koppel in het huwelijksbootje op augustus 22, 2010.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd