Mike Pompeo poeng til potensielle sikkerhet forsikringer for Kim Jong Un

0
48

Usas Utenriksminister Mike Pompeo (AP Photo/Jacquelyn Martin, Filen)

Top News

  • TN + 2 resultater 2018 LIVE Oppdateringer: HSC pluss to resultater utgitt, sjekk passere prosent

  • Erklært! TN 12. resultater 2018 utgitt på tnresults.nic.i

  • TNDGE HSC +2 Resultat 2018 erklærte: Hvordan sjekke på tnresults.nic.i

Usa er å tilby forsikringer til Nord-Koreas Kim Jong Un som den søker å sette i bevegelse potensialet for en feiende kjernefysiske tilbyr. Utenriksminister Mike Pompeo sier OSS vil behovet for å “sørge for sikkerhet forsikring” til Kim hvis de er i stand til å smi en avtale. Pompeo møtte Kim siste uke i Nord-Korea, hjelpe sette scenen for President Donald Trump historiske toppmøtet med Kim i Singapore i juni 12. Trump vil Nord-Korea til å eliminere sine atomvåpen i en permanent og etterprøvbar måte. Pompeo ble stilt på “Fox News søndag” hvis USA var i hovedsak forteller Kim han kunne holde seg ved makten hvis han møtte den AMERIKANSKE krav. Sa Pompeo: “Vi er nødt til å sørge for sikkerhet forsikringer, for å være sikker.”

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App