Gurgaon school moord: het Hof verwijst CBI om het bestand aanvullende chargesheet, zegt proef begint op 4 juli

0
47

De CBI nam de zaak van de Gurgaon politie op 22 September, na een landelijke ophef over de gruwelijke moord. (Representational Afbeelding)

Top Nieuws

  • TN + 2 resultaten 2018 LIVE Updates: HSC plus twee resultaten uitgebracht op tnresults.nic.in, check pass percentage

  • DU opnames 2018 LIVE Updates: Online toegang proces begint bij du.ac.in

  • India weer LIVE UPDATES: Stof storm in hoofdstad beweert een leven, verschillende gewonden

Een Gurgaon hof gericht op maandag het Centraal Bureau van Onderzoek naar bestand aanvullende chargesheet door 4 juli in verband met de moord van een Klasse II-leerling op de eigen school in Gurgaon vorig jaar.

Het CBI is verleend meer tijd door Extra Sessies Rechter Jasbir Singh Kundu na het duurde opmerking van een verse pleidooi door het agentschap waarin staat dat de sonde aan de gang was en het moest een-en-een-halve maand om het te voltooien.

Ook heeft het hof voorbehouden zijn de bestelling op een pleidooi van de 16-jarige verdachte in de zaak aanvechten van de juvenile justice raad van de orde waarbij hem een volwassene. Hij zei verder het proces in de zaak begint op 4 juli.

Advocaat Sushil Tekriwal, advocaat voor het slachtoffer zeven-jaar-oude jongen, betoogd dat de JJB de orde waarbij de 16-jarige verdachte als volwassene was “met redenen omkleed” en er was geen fout en “niets illegaal” in de bestelling. Het uitdagen van de JJB om, de raad voor de 16-jarige verdachte, echter, zei dat het “slecht in de wet” en hij reed zonder hem een goede kans om zijn zaak.

Vorige maand door de rechtbank hadden ingesteld op 14 Mei voor de CBI om de definitieve verslag van het onderzoek de op de zaak betrekking.

In februari, het CBI had ingediend een gedeeltelijke chargesheet waarin de Klasse XI student van dezelfde instelling werd genoemd als de belangrijkste verdachte, die beweert dat hij had bekend aan de moord op de zeven-jaar-oude kind op 8 September vorig jaar, in een poging tot het annuleren van de tentamens en een ouder-leraar vergadering.

Het lichaam van het slachtoffer werd gevonden in het toilet van de school met zijn keel doorgesneden. School bus dirigent Ashok Kumar, die werd gearresteerd door de Gurgaon Politie, werd gegeven een schone chit door de sonde agentschap zeggen dat er geen bewijs voor zijn betrokkenheid bij de misdaad. De CBI nam de zaak van de Gurgaon politie op 22 September, na een landelijke ophef over de gruwelijke moord.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App