Geen matiging of toevoeging van merken in dit jaar is het resultaat: CISCE

0
41

ICSE, ISC resultaten 2018: In Klas 12, de hoogste score was 99.5 procent, zakken door zeven studenten uit het hele land. (Representational afbeelding)

Top Nieuws

  • IPL 2018 Live Score MI vs KXIP: MI vs KXIP Voorspelde Speelt 11

  • ‘Race 3’ trailer: Deze gekke virale lijn kan krijgen met een Oscar voor ‘de ergste dialoog ooit’

  • Ramadan 2018 Maan Waarneming Vandaag Tijd in India, verenigde arabische emiraten, Saoedi-Arabië

De Raad voor de Indische School Certificaat de Examens (CISCE), waarin is vastgesteld dat de class 10 en 12 resultaten van vandaag, volgt niet welke mate het beleid van dit jaar, een top board ambtenaar zei. “We vonden het niet volgen van een moderatie-beleid. Ook was er geen toevoeging van merken. Ondanks dat het aantal leerlingen scoren boven de 99 procent is gestegen dit jaar,” Gerry Arathoon, de CEO van de Raad, vertelde verslaggevers.

“Vorig jaar moesten we wachten op de Delhi High Court order en vervolgens voor CBSE’ s staan op het probleem zoals het principe-besluit tot schroot moderatie beleid werd genomen met eenparigheid van stemmen met 32 platen,” voegde hij eraan toe. Terwijl 49 studenten kregen meer dan 99 procent in de examen Klas 12, 15 studenten een score van meer dan 99 procent in de Klas 10 examen.

Lees | ICSE, ISC resultaat 2018 hoogtepunten

In Klas 12, de hoogste score was 99.5 procent, zakken door zeven studenten uit het hele land. De tweede positie van 99.25 procent werd gedeeld door 17 studenten. De derde hoogste score was voor 99 procent, zakje met 25 mensen.

Mumbai jongen Swayam Das ontstond de Klasse 10 all India topper met 99.4 procent. Jalandhar is Jasmin Kaur Chahal en Mumbai Anokhi Amit Mehta gezamenlijk zakken op de tweede positie met 99.2 procent elk. De derde plaats werd gedeeld door 12 leerlingen die scoorde 99 procent elk.

Vanaf dit jaar, de CISCE heeft besloten om het verminderen van de pass procent voor klasse 10, 12 jaarlijkse raad van de examens. Terwijl ICSE de leerlingen 33 procent om in aanmerking te komen, ISC leerlingen 35 procent aan de raad duidelijk examens.

Hoewel in eerste instantie de raad besloten om het vanaf volgend jaar, maanden later besloten om de wijzigingen te implementeren dit jaar. Eerder, de pass percentages respectievelijk 35 procent en 40 procent voor ICSE en ISC studenten, respectievelijk.

Volg De Indian Express Dekking op Karnataka Assemblage van de Resultaten van de Verkiezing 2018. Voor de live-verslaggeving, live-expert analysis en real-time interactieve kaart aan te melden IndianExpress.com

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App