DU innleggelser 2018: Online påmelding for UG, PG og diplom kurs fra Mai 15, sjekk datoer

0
50

DU innleggelser 2018: Åpne Dager sesjoner for innleggelser, som er å gi informasjon om registrering, opptak prosessen, planen vil bli avholdt fra Mai 21-29.

Top News

  • Glad morsdag 2018: Ønsker, Hilsener, Tilbud og Mother ‘ s Day Whatsapp Status, Facebook-Meldinger

  • Naamdar, Kaamdar, Daamdar eller noen Samajhdar kan bli PM: Shatrughan Sinha forteller PM Modi

  • IPL 2018 høydepunkter: RCB slå DD med fem pinner

Delhi University (DU) vil begynne elektronisk registrering til sin undergraduate program 15. Mai, en uke tidligere enn i fjor. Opptak til post graduate og MPhil/PhD-kurs vil starte i Mai 18, og Kan 20 hhv.

Åpne Dager sesjoner for innleggelser, som er å gi informasjon om registrering, opptak prosessen, planen vil bli avholdt fra Mai 21-29, universitetet sa i en uttalelse. Åpne Dager vil ha to økter – 10-11:30 am og 12-1:30 pm på alle dager i denne perioden, bortsett fra på søndag. Det vil bli avholdt i ‘Conference Centre, i nærheten av gate nummer 4, north campus. Under disse møtene, informasjon vil bli gitt knyttet til registrering, opptak prosessen, tidsplan osv. Avsluttende datoer for registrering ikke har blitt annonsert.

Online registrering oppstart datoer

Lavere grads programmer: Mai 15, 2018

Post Graduate Programmer: Mai 18, 2018

Post Graduate Diploma i Cyber Sikkerhet og Lov: Mai 18, 2018

M. Phil/Ph. D Programmer: Mai 20, 2018

“Alle kvalifiserte søkere er informert om at registreringen av alle programmer vil være helt på nett for alle kategorier og for alle kvoten. Detaljer for registrering og etterfølgende prosedyre vil være tilgjengelig i Bulletinen av Informasjon, som vil være tilgjengelig online i nedlastbar form,” universitetet registar sa i en uttalelse torsdag.

For å unngå rush av studenter, universitetet hadde gjort opptak prosessen helt online fra 2016. Imidlertid, de siste to årene har det vært store tekniske feil.

For alle de nyeste Utdanning Nyheter, last ned Indian Express App