GUJCET resultaat 2018: Hoe te controleren op gujcet.gseb.org

0
49

GUJCET resultaat 2018: Het resultaat zal beschikbaar zijn op gujcet.gseb.org op 10 Mei om 9 uur

GUJCET resultaat 2018: De resultaten van Gujarat Gemeenschappelijke Entree Test (GUJCET) tentamens worden aangekondigd vandaag, op 10 Mei, om 9 uur. De studenten kunnen de resultaten via de officiële website, gujcet.gseb.org. Als gevolg van de zware verkeer als de websites gaat langzaam, de studenten kunnen de resultaten via de website van een derde examresults.net, indiaresults.com. Eerder het antwoord de sleutels werden uitgebracht op 1 Mei. Meer dan 1.35 lakh kandidaten verschenen was voor de Gujarat-Gemeenschappelijke Inkom-Test (GUJCET) examens op 34 scholen in de staat Gujarat.

Lees | GUJCET resultaat 2018 Live Updates

Hoewel veel studenten overgeslagen het onderzoek, bijna 350 kandidaten verschenen voor alle vier examens Natuurkunde, Scheikunde, Biologie en Wiskunde, voor toelating tot de technische en de medische opleidingen. In de eerste sessie op de Fysica en Chemie, die werd uitgevoerd van 10 tot 12 uur, 1,34,979 studenten verscheen voor het examen van een totaal van 1,36,498 toepassingen. Rond 73,171 studenten nam de tweede sessie van de test, op het gebied van Biologie, van 74,048 kandidaten. In de laatste sessie was op Wiskunde, uit de 62,761 ingeschreven kandidaten, alleen 61,981 nam het examen.

GUJCET resultaat 2018: Hoe te controleren via de website

Stap 1: ga naar de officiële website gujcet.gseb.org

Stap 2: Klik op de link resultaat

Stap 3: In het nieuwe venster, voer het registratienummer of roll-nummer

Stap 4: de Resultaten zullen worden weergegeven op het scherm

Stap 5: Download het, en neem een printje voor verdere verwijzing.

GUJCET resultaat 2018: Hoe controleren via app

-Ga naar de google play store

-Download de app per rating

-Pre-registreer uw registratie of roll-nummer

-Waarschuwing zal worden weergegeven op het scherm, snel de verklaring van de resultaten.

Vanaf 2017 is de overheid gemaakt GUJCET verplicht voor toelating in de engineering, de apotheek en de opleidingen voor een diploma. De regering van Gujarat gekozen uit de Gezamenlijke Entree Onderzoek (JEE) dat is uitgevoerd door de CBSE op de grond dat het Gujarati-medium studenten waren niet in staat om goed te doen in JEE.

Vorig jaar 1,34 lakh ingeschreven kandidaten, 1.32 lakh verscheen voor Fysica en Chemie van het onderzoek was een combinatie van papier, terwijl voor de apotheek hogescholen, 67,963 studenten kwamen in de Biologie van 68,983 geregistreerde aantal. Wiskunde examen was getuige van 66890 studenten die verscheen uit 67,814 geregistreerde kandidaten.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd