AP POLYCET 2018 resultaten verklaard op het rtgs.ap.gov.in, nu controleren

0
49

AP POLYCET resultaten 2018: De kandidaten kunnen de resultaten via polycetap.nic.in

AP POLYCET resultaten 2018: De Andhra Pradesh Raad van bestuur van het Technisch Onderwijs en vorming heeft de resultaten voor het Hbo Gemeenschappelijke Entree Test (PolyCET) op rtgs.ap.gov.in en manabadi.com. De resultaten van Polycet verwacht werd op 8 Mei 2018. Al die kandidaten die verschenen was voor het onderzoek, kunnen de resultaten van de officiële website. Het onderzoek werd uitgevoerd op 27 April voor het selecteren van studenten voor opleidingen in de Techniek, Niet-Engineering en Technologie aangeboden op hbo-scholen in de staat voor het academisch jaar van 2017-18. Om in aanmerking te komen, de kandidaten werden verplicht om doorgegeven 10 + 2 examens van een erkende instelling.

Lees | AP PolyCET resultaten 2018 verklaard

Het examen werd uitgevoerd voor twee uur en bevat 120 Multiple Choice Vragen (MCQs) op basis van de klasse 10 staat van Bestuur van het Secundair Onderwijs (BSE) syllabus voor Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Er waren 60 vragen voor Natuurkunde en 30 vragen elk voor de Scheikunde en Wiskunde.

AP POLYCET resultaten van 2018: Hoe controleren

– Ga naar de officiële website voor de examens (rtgs.ap.gov.in en polycetap.nic.in).

– Klik op de koppeling voor AP POLYCET 2018 resultaten.

– Vul de gegevens in in de daarvoor bestemde velden en verstuur de gegevens.

– Download de resultaten blad en een afdruk van hetzelfde voor verdere verwijzing.

AP POLYCET 2018 resultaten zijn beschikbaar op rtgs.ap.gov.in

Criteria

Educatieve kwalificatie:

— Kandidaten moeten doorgegeven SSC onderzoek uitgevoerd door de overheid van Bestuur van het Secundair Onderwijs, Andhra Pradesh/Telangana of enig ander onderzoek erkend als gelijkwaardig daaraan door de Raad van bestuur van het Secundair Onderwijs, A. P/TS zoals CBSE, ICSE, NIOS, AP Open School Samenleving (APOSS), 10 class onderzoek uitgevoerd door verschillende staat van commissarissen van het secundair onderwijs in India met de wiskunde als een van de onderwerpen en de verkregen ten minste 35 procent merken in de kwalificatie-examen.

— Degenen die verschenen of verschijnen voor SSC of gelijkwaardig examen wordt gehouden in Maart/April-2018, en waarvan de resultaten nog moeten worden verklaard, kunnen eveneens van toepassing zijn. Er is geen leeftijdsbeperking voor het verschijnen voor POLYCET.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd