Zes gewonden als passagier trein ontspoort in Madhya Pradesh

0
47

De ontsporing gebeurde rond 10 uur op zaterdag (ANI)

Gerelateerd Nieuws

  • Zes coaches van Manduadih Express ontsporen in New Delhi Railway Station

  • Vasco Da Gama Express ontsporing: Spoorweg ambtenaar geschorst

  • Twee draaistellen van goederen trein ontsporen in de buurt van Mathura, geen slachtoffers

Vijf coaches van de Katni-Chaupan passagier trein ontspoord op zaterdag tussen de Salhna en Piparia Kalan stations in Madhya Pradesh, waardoor ten minste zes mensen gewond, een spoorweg, een ambtenaar zei. De ontsporing gebeurde rond 10 uur, op ongeveer 30 km afstand van de Katni station, Trein-Protection Force Inspecteur Virendra Singh zei.

West-Centraal station Chief Public relations Officer Gunjan Gupta bevestigd de ontsporing en zei dat verdere details werden opgewacht. Singh zei dat ten minste zes passagiers opgelopen verwondingen in het incident. Een opluchting trein kwam op de site.

De reden voor de ontsporing is nog niet duidelijk.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App