Metro rail projecten: Geen voorstel voor de luchthaven van connectiviteit voor Kochi, Bengaluru, Ahmedabad en Metro ‘ s

0
53

Een Kochi Metro trein vertrekt Changampuzha Park station tijdens de trail run in Kochi, India, 7 juni 2017. REUTERS/Sivaram V

Top Nieuws

  • Haakjes: het verhogen van een kind, die leest,

  • Designer tips voor de ideale keuken

  • Kathua gangrape slachtoffer advocaat: ‘anti-Hindoe, ik kan het worden verkracht of vermoord

In een tijd waarin het land is getuige van een stijging van het luchtverkeer, is er geen voorstel voor de luchthaven van connectiviteit in Bengaluru Metro, Kochi Metro, Ahmedabad Metro, Pune Metro en Noida-Greater Noida Metro projecten. Volgens de Unie stedelijke zaken ministerie, in Mumbai, de in aanbouw zijnde Metro lijn 3 zou een dergelijke verbinding. Voorstellen van Lucknow en Nagpur metro-projecten hebben ook een voorziening voor hetzelfde. Op dit moment worden alleen Delhi en Chennai metro-rails hebben een verbinding naar de luchthavens. Voor de last mile-connectiviteit, Delhi Metro Rail Corporation heeft een vloot van 242 bussen op 40 routes. In Chennai, de Metropolitan Transport Corporation; het is op dit moment actief is op 14 routes met een vloot van 32 kleine bussen. Dit afgezien, Delhi, Lucknow en Kochi metro ‘ s hebben ook e-riksja diensten naar en van stations als feeder systemen.

Last-mile-connectiviteit

Hieronder vindt u de huidige status van de beschikbaarheid van de invoer van diensten voor de laatste kilometers tot de connectiviteit met de Metro:

Delhi Metro

De Status van de feeder-systemen in de operationele metro ‘ s: DMRC heeft een vloot van 242 bussen als op februari 1, die wordt uitgevoerd op 40 routes. DMRC vergunning heeft verleend, e-riksja diensten in NCR steden.

Chennai Metro
Status: Invoer Diensten zijn geregeld door het Aanraken van prominente metrostations naar de aangrenzende gebieden, in samenwerking met de lokale bus authories. De Metropolitan Transport corporation (MTC) is momenteel operationeel 14 routes met een vloot van 32 kleine bussen en feeder service voor de operationele Metrorail-stations.

Bengaluru Metro
Status: Bengaluru Metro Rail Corporation heeft een aparte toegang voor Bengaluru Metropolitan Transport Corporation bussen in te voeren dicht bij het station lokalen in alle belangrijke metrostations.

Kochi Metro
Status: KMRL is het nemen van de nodige acties voor feeder-systeem voor de bestaande en komende projecten. KMRL heeft uitgenodigd biedingen voor feeder-aggregators in alle stations en is in het proces van implementatie. Ook KMRL heeft riksja ‘ s fungeren als feeder-systeem.

Lucknow Metro
Status: E-riksja geïntroduceerd voor feeder-systeem.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App