Arvind Kejriwal bewegende HC op govt-Centrum worsteling een vergissing: Ex-chef-secretaris

0
44

Delhi CM Arvind Kejriwal

Gerelateerd Nieuws

  • Betalen civic werknemers, wacht niet tot er meer doden: Delhi HC de AAP govt

  • Delhi High Court vraagt Arvind Kejriwal waarom kan hij geen excuses voor ‘thulla’ opmerking

  • Kantoor-van-profit: Verkiezing Commissie te hervatten hoorzitting in de AAP mla ‘s’ de zaak

Voormalige Delhi Chef-Secretaris, Omesh Saigal zaterdag zei Chief Minister Arvind Kejriwal “een fout gemaakt” door het naderen van de Delhi High Court om te kijken naar de relatie tussen de Delhi regering en het Centrum. “Hij maakte een blunder door het naderen van de HC over de relatie tussen de twee. Voordat dat waren de dingen werken. Niemand zou storen in gebieden die onder de regering als ze niet leiden tot aantasting van de L-G gebieden. Gekozen vertegenwoordigers en de bureaucratie moet hebben een symbiotische relatie….,” zei hij.

Saigal was spreken op een seminar over de gekozen vertegenwoordigers en Indische Ambtenaren, georganiseerd door de Delhi Administratie Officieren’ Academic Forum (DAOAF). Voormalig Minister, Prabhat Kumar; Voormalig TOT DGP Vikram Singh; Milieu-Verontreiniging Autoriteit (EPCA) voorzitter en gepensioneerde IAS officer Bhure Lal; en Wijk Magistraat en voorzitter van de DAOAF, K Mahesh, waren onder de sprekers.

In 2006, de Hoge Hof had geoordeeld dat de L-G werd Delhi de administratieve hoofd. Saigal zei ook dat de Centrale overheid Regels moet worden gewijzigd om de politie om op publiekelijk reageren op de aantijgingen die gemaakt zijn door mla ‘ s. Op de vermeende mishandeling van Delhi Chef-Secretaris Anshu Prakash, Saigal zei dat hij “haat om in Prakash schoenen” als een mededeling van de beslissing aan hem is, hetzij via Twitter of de media.

Plaatsvervangend CM Manish Sisodia was ook uitgenodigd op het seminar, maar hij deed het niet bijwonen.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App