SSC Junior Ingenjör undersökning 2017 resultat: Lista på kvalificerade kandidater för papper 2 släpps på ssc.nic.i

0
53

SSC JE examen 2017 resultat: Alla de som hade dykt upp för den samma är skyldig att kontrollera sina respektive resultat på den officiella hemsidan ssc.nic.i.

Relaterade Nyheter

  • SSC JE 2017: Papper jag Resultatet som tillkännagivits, Papper II tentor på April 29

  • SSC CGL (Nivå 2) examen 2017: Preliminärt svar nycklar släpps in på ssc.nic.i

  • SSC JE resultat 2017 för Papper jag ska deklareras på April 16

SSC JE examen 2017: Personalen Urval Commission (SSC) har publicerat en lista över kandidater som har kvalificerat sig i junior ingenjör (civil -, mekaniska, elektriska, QS och C) undersökning, 2017 papper 1. Alla de som hade dykt upp för den samma är skyldig att kontrollera sina respektive resultat på den officiella hemsidan ssc.nic.i. De som har tagit examen kommer nu att visas för papper 2 (beskrivande papper). Testet genomfördes från den 22 januari till 29 år, till 2018. Totalt 5,69,930 kandidater hade dykt upp för den samma.

Läs också | SSC CGL (Nivå 2) examen 2017: Preliminärt svar nycklar släpps in på ssc.nic.i

Uppsats 2 i junior ingenjörer undersökning 2017 kommer att genomföras den 29 April och den medger kort för samma sak kommer att släppas inom kort på webbplatserna för de berörda regionala kontor. Märken av kvalificerade och icke-kvalificerade kandidater och slutliga svar nycklar tillsammans med frågan papper(s) kommer också att inom kort.

SSC JE examen 2017 resultat, åtgärder för att kontrollera

Steg 1: Logga in på den officiella hemsidan nämns ovan

Steg 2: Under “Senaste nytt”, klicka på länken för resultat

Steg 3: Klicka på skriva upp/resultat nästa granskning namn

Steg 4: EN PDF-fil kommer att öppna visa rulla siffrorna och namnen på de kvalificerade kandidaterna

Steg 5: Ladda ner samma och ta med en utskrift för framtida referens

De representationer som skickas av kandidater för svar nycklar fått granskades noga och svara nycklar har ändrats när det krävs. Utvärdering har gjorts på grundval av den modifierade svar nycklar. Varje år, SSC bedriver rekrytering tentor på en regelbunden basis för att lista behöriga sökande till olika arbetsplatser i statliga myndigheter och ministerier runt om i landet.

För alla de senaste Jobb Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App

© DVS Online Media Services Pvt Ltd