Soera: 11-year-old girl ‘ s lichaam gevonden met 86 verwondingen, verkrachting verdacht

0
39

Het is gemeld dat het meisje mogelijk wordt gemarteld voor ten minste een week voordat ze werd verstikt tot de dood. (Representatieve)

Gerelateerd Nieuws

  • Kathua verkrachting geval: SC zoekt J&K govt antwoord op de overdracht van de zaak, bestellingen is het bieden van veiligheid aan slachtoffers, verwanten, advocaten

  • Kathua gangrape en moord: Kunan Poshpora slachtoffers van verkrachting vragen, ‘Wat is het stoppen van de Moefti uit ons helpen?’

  • Kathua verkrachting-moord: Alle acht de verdachte niet schuldig pleiten, volgende hoorzitting op 28 April

Met de natie nog steeds aan het bijkomen van de gruwelijke verkrachting gevallen van Kathua en Unnao, een ander soortgelijk incident komt naar voren waar een lichaam van een 11-jarig meisje met zo ‘ n 100 letsels, waaronder enkele op haar private delen, werd gevonden in Surat. De politie is nog te vergewissen van de identiteit van het meisje, en de zaak is overgedragen aan de Criminaliteit Tak.

De politie vrijdag gezegd dat 1200 posters zijn geplaatst in Surat voor de identificatie van het meisje. Commissaris van politie Satish Sharma zei: “Hebben aangekondigd beloning van Rs 20.000 voor iedereen die informatie over het slachtoffer of haar familie. Zaak is overgedragen aan criminaliteit tak.”

Het is gemeld dat het meisje mogelijk wordt gemarteld voor ten minste een week voordat ze werd verstikt tot de dood. De monsters zijn gestuurd voor forensische onderzoeken om te bepalen of ze seksueel is misbruikt. “Het meisje haar lichaam had 86 letsel merken, waaronder die op haar eigen onderdelen. Monsters zijn genomen voor de forensische test om na te gaan of ze was gedrogeerd of niet,” zei Ganesh Govekar, Forensische Hoofd, Ziekenhuis werd geciteerd zoals zeggend door ANI.

Het is gemeld dat de politie herstelde de ernstig-gewond lichaam op 6 April op een grond die in de Soera ‘ s Bhestan gebied. De identiteit van het meisje is nog niet vastgesteld.

ANI geciteerd Politie-inspecteur BK Jhala als te zeggen dat zij geloven dat het meisje werd vermoord op een andere plaats waar haar lichaam werd teruggevonden. “Het slachtoffer afbeelding is verzonden naar de staat van de politie meldkamer voor de identificatie proces,” voegde hij eraan toe.

De zaak komt dagen na het koelen worden de details van de gruwelijke verkrachting en moord van een acht-jaar-oude meisje verzonden kriebels in het hele land. Het kleine meisje van de Bakerwal gemeenschap werd ontvoerd op januari 10; naar een tempel in Rasana dorp in Kathua wijk. Haar aanvallers, die opgenomen tempel officiële en politieagenten, drugs en bende verkracht haar dagen voordat eindelijk het doden van haar en gooit haar lichaam in een bos in de buurt, zeven dagen later. Het meisje werd aangevallen te schrikken nomadische Moslim gemeenschap van het dorp.

Ook een 17-jarig meisje in Uttar Pradesh is Unnao wijk beweerde dat ze was gangraped door BJP MLA Kuldeep Singh Sengar en zijn medeplichtigen van vorig jaar. De vermeende verkrachting zaak kwam in de schijnwerpers te staan na het slachtoffer probeerde te mogen slachten zelf buiten Chief Minister Yogi Adityanath het de residentie van de vorige week na inhoudende de politie het uitblijven van maatregelen tegen de BJP MLA.

En op vrijdag een 19-jarige jongen werd gearresteerd in Jamshedpur, op beschuldiging van het doden van haar vijf-jaar-oude neef na een mislukte poging om haar te verkrachten eerder deze maand. Hij is naar verluidt snijd de keel van het meisje met een mes nadat ze verzette zich tegen zijn zet om haar te verkrachten op 4 April in een verlaten gebouw en het lichaam gedumpt in een vuilnisbak, Senior-Inspecteur van Politie Anoop Birtheray vertelde een persconferentie.

LEES | Jharkhand: Jongeren aangehouden voor het doden van vijf-jaar-oude neef na afgebroken verkrachting bod

(Met de ingangen van de agentschappen)

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd