JEE Main (online) 2018: Siste øyeblikk tips og instruksjoner

0
57

JEE Viktigste 2018 er satt til å være utført på April 15 og 16

Relaterte Nyheter

  • OPP JEECUP 2018 innrømme kortet er utgitt, laste ned på jeecup.nic.i

  • OPP Seng JEE 2018: Følg disse instruksjonene før du går inn i eksamen hall

  • Elevene gi blandet reaksjon, sier fysikk var den tøffeste

Det er den tiden av året når lakhs – selv crores – unge å forberede seg for sin første skrittet mot den verden av engineering. Med JEE Viktigste datamaskin basert test planlagt å bli holdt i morgen fra April 15, studenter fra hele landet er alle rettet opp til ess denne tre-timers lange eksamen, som vil avgjøre deres sjanse til å få et sete i en IIT eller et FJOLS. Imidlertid, de siste liten revisjoner og medspillere kommer alltid nyttig, spesielt for en konkurransedyktig undersøkelse av dette forholdet. Dette er en online eksamen som er forskjellig fra vanlig papir-og – penn eksamen.

I elektronisk format – en enkel, ukomplisert grensesnitt presenterer spørsmålene på en dataskjerm, og kandidater som er gitt ubegrenset tilførsel av grove ark for å utføre beregningene. Dette er i motsetning til papir – og-penn versjonen, der kandidaten er forventet å utnytte den begrensede tilgjengelige mellomrom for grov arbeid judiciously. En annen viktig faktor er at grensesnittet stadig viser både antall unattempted spørsmål så vel som resten av tiden. Dette gjør at kandidater til å spore fremdriften og fordele tiden klokt. Derfor, det er pragmatisk og lurt å venne seg til å format via mock test.

Her er noen siste liten-tips

Innrømme card

Ikke glem å ta med din innrømme kortet i alle fall. Hold kortet i vesken en natt før eksamen, slik at du ikke kaste bort tid på å søke etter den eller glemmer å ta den med deg til eksamen sentrum. Det vil bære detaljer som roll-nummer, eksamen sentrum navn, eksamen, varighet etc. Husk at uten den vil du ikke få lov til å dukke opp til eksamen.

Lese – | JEE Online Strømnettet 2018 LIVE OPPDATERINGER: Eksamen er ferdig, kontroller papir analyse, elevenes reaksjoner

Ingen siste liten studie

Som bare noen timer igjen til eksamen, må du ikke prøve å studere en ny tittel eller kapittel. Dette vil bare skape mer forvirring og kan påvirke ytelsen neste dag. Fokuser på dine sterke sider og områder om du er 100 prosent sikker. Hvis det kreves bare gå gjennom fotnoter av de svært viktige poeng som du tror er av avgjørende betydning.

La på gang

La ditt hjem på tid neste dag. Det er alltid bedre å nå sted før planlagt tid enn å nå slutten og mangler ut på å gi papiret. Kandidatene er bedt om å nå et sted på minst 2,5 timer før eksamen for å fullføre frisking og registrering formaliteter før tiden. Registrering dusj vil være stengt fem minutter før eksamen.

Forbudt elementer

Kandidatene har ikke lov til å bære elektroniske enheter, for eksempel mobiltelefoner, kalkulator, elektroniske klokker med fasiliteter av kalkulator etc. Materialer som logg bord, bøker, bærbar pc, etc. er heller ikke lov til eksamen hall. Andre ting som er forbudt er noen tekstmateriale, skyv regler, logg tabeller, trykt eller skrevet materiale og biter av papir.

Ikke bære penner

Ballen penner vil bli gitt til kandidatene i undersøkelsen hall, så de bør ikke bære noen form for penn/ball penner med dem.

Valg av medium

Kandidatene bør sørge for at spørsmålet papir som er tilgjengelige på datamaskinen, er i henhold til hans/hennes valg av medium. Hvis ikke, kan de nærme eksamensvakt bekymret.

Grove ark

Grove ark vil bli gitt for å gjøre alle beregninger/skriftlig arbeid. Når testen er fullført kandidatene må overlate det samme til eksamensvakt på vakt i rom/hall.

Siste tips

Betale oppmerksomhet til den type av spørsmål som har blitt stilt i papir-og – penn versjon(e). Det er rimelig å anta at den elektroniske versjonen av JEE ville ikke være så forskjellig fra sin konvensjonelle motstykke. Derfor, kandidaten kan samle ledetråder til den type spørsmål og lengde på de ulike delene av eksamen.

Innganger av Arjun Mohan, VP Marketing og Lærer ved BYJU ER

For alle de nyeste Utdanning Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd