ISRO Assistent, UDC skriftligt prov resultat släppt på isro.gov.i, kolla detaljer

0
44

Alla de kandidater som hade dykt upp för examen kan kontrollera sina respektive resultat på den officiella hemsidan — isro.gov.i.

Relaterade Nyheter

  • ISRO framgångsrikt lanserar INRSS-1I navigation satellite

  • Jobb i ISRO: Hyra för 171 inlägg; akademiker, diploma innehavare kan tillämpa

  • ISRO att lansera IRNSS-1I navigation satellite April 12

ISRO resultat: regionen klokt resultatet av det skriftliga provet för rekrytering till inlägg av assistenter och övre division kontorist (UDC) har släppts av Indian Space Research Organisation (ISRO). Alla de kandidater som hade dykt upp för samma kan kontrollera sina respektive resultat på den officiella hemsidan — isro.gov.i. Testet genomfördes den 15 oktober, 2017 (söndag) i Ahmedabad, Bengaluru, Chennai, Dehradun, Guwahati, Chennai, Calcutta, New Delhi och Thiruvananthapuram. De kandidater, vars namn inte finns på listan har inte varit nominerad.

De som har klarat det skriftliga provet kommer nu att visas för flygprovet. Schemat och plats för det samma kommer att släppas snart. Endast de som har säkrade minst 50 procent mark vardera i både objektiv och beskrivande typ av frågor i det skriftliga provet kommer att vara nominerad till flygprovet. Det slutliga urvalet kommer att göras endast på grundval av betyg som erhållits i det skriftliga provet.

ISRO Assistent, UDC resultat, åtgärder för att kontrollera

Steg 1: Logga in på den officiella hemsidan nämns ovan

Steg 2: Klicka på “Karriärer” avsnitt

Steg 3: Nästa för att “Rekrytering för inlägg av assistenter och UDC’, klicka på länken för resultat

Steg 4: EN PDF-fil kommer att öppna visa namn, bläddra siffror och resultat status av kandidater

Steg 5: Ladda ner samma och ta med en utskrift för framtida referens

De utvalda kommer att utses som assistent/övre division kontorist i nivå 4 av betal-matris. De kommer att få en grundläggande betala av Rs 25,500 per månad. När svaret nycklar publiceras, och den sökande kommer att kunna invända, om någon, inom fem dagar för att publicera det svar nycklar.

För alla de senaste Jobb Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App

© DVS Online Media Services Pvt Ltd