Calcutta Universiteit resultaten voor BCom 1e semester verklaard op wbresults.nic.in

0
51

CU BCom resultaat: Alle studenten die was verschenen voor dezelfde bent verplicht te controleren of hun respectievelijke scores op de website zelf (Express Foto door Partha Paul)

Gerelateerd Nieuws

  • Calcutta Universitaire BA/BSc resultaten 2017 verklaard op wbresults.nic.in stappen om te controleren

  • Calcutta Universiteit: hulp voor studenten als varsity teruggedraaid examen regels

  • Buitenstaanders schaden van belangen van studenten van de Universiteit van Calcutta: West-Bengalen minister van onderwijs

CU BCom resultaat: Het resultaat van BCom eerste semester examens is uitgebracht door de Universiteit van Calcutta (CU) op haar officiële website wbresults.nic.in. Alle studenten die was verschenen voor dezelfde bent verplicht te controleren of hun respectievelijke scores op de website zelf. De resultaten van BCom deel I (honours en grote) onderzoek werden ook uitgebracht op 17 januari dat voor BA, BSc deel 1 de examens werden verklaard op 25 januari door de universiteit. De website staat ook dat het gepubliceerde resultaat niet kan worden behandeld als de originele merk vellen.

West-Bengalen minister van Onderwijs van Partha Chatterjee had een paar maanden terug een vergadering van Calcutta Universiteit vice-kanselier en hoger onderwijs afdeling ambtenaren aan het adres van de alarmerende snelheid van dompelen pass percentage. Een scherpe dip werd waargenomen in de pass percentage in de BA en BSc Deel I (honours en algemene) examens 2017. De reden die aan dit ‘beneden verwachting’ resultaat was een verandering in de regels.

CU BCom resultaat, stappen om te controleren

Stap 1: Log in op de officiële website hierboven vermeld

Stap 2: Klik op ‘Resultaat van BCom 1e semester (onder CBCS) onderzoek (honours en algemeen), 2017’

Stap 3: In het veld, voer uw roll nummer

Stap 4: Klik op “verzenden”

Stap 5: het resultaat zal worden weergegeven op het scherm

Stap 6: het Downloaden van het zelfde en het nemen van een afdruk voor de toekomst

Lees | Beste Universiteiten in India, bekijk de top 25 lijst: NIRF ranking 2018

Ook, zoals elk jaar, de Nationale Institutionele Classificatie Kader (NIRF) rankings werden uitgebracht door de Unie van Human Resource Development Ministerie vandaag op 3 April. Het Indian Institute of Science (IISC) Bangalore werd gerangschikt als de beste algemene instelling en de universiteit in India en Calcutta Universiteit verkregen rang 14 in de lijst van beste universiteiten. Jadavpur University, Kolkata kreeg een 6e positie in de dezelfde.

 

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd