Protest tegen het Parlement verstoring: Geen eten en geen selfies, BJP is snel adviseren

0
68

PM Modi zal zich aan een dag-lange snelle donderdag, samen met alle partijen MPs, in protest tegen verstoringen tijdens de vorige legislatuur sessie (Foto Bestand)

Instructies zijn uitgegeven door BJP Delhi MPs aan zijn werknemers vóór de dag-lange snelle leiding van Premier Narendra Modi tegen het Parlement verstoring op donderdag: wees niet zien eten, niet op selfies, duidelijk voedsel leveranciers uit de omgeving en niet te snel als je diabetes.

De BJP zei de PM zou zich aan een dag-lange snelle donderdag, samen met alle partijen MPs, in protest tegen verstoringen tijdens de vorige legislatuur sessie. Terwijl Modi is waarschijnlijk vasthouden aan zijn plannen, waaronder de opening van de defensie-expo in Kanchipuram in de buurt van Chennai, partij MPs waarschijnlijk acht dagen lang snel in het desbetreffende district hoofdkwartier.

Ook lees | Congres termen UUR Modi ‘ s snelle ‘foto-op’, zegt hij ‘sanyas’

Een partij verklaring zei, “bloot Te leggen het Congres voor haar ondemocratische stijl van functioneren en het nastreven van verdeeldheid politiek en anti-development agenda, PM Modi acht dagen lang snel op April 12… Hij zal worden vergezeld door BJP MPs, die ook rekening houdt met een dag-lange snelle en hold ‘dharnas’ in India.”

Terwijl alle Parlementsleden hebben gevraagd om te observeren een dag lang snel en duidelijk plek feiten voor het publiek en de media die het Congres heeft vermoord de democratie door het afslaan van het Parlement”, een gedeelte van Delhi MPs hun eigen specifieke instructies aan de werknemers.

Ook lees | BJP snel: Hier is alles wat je moet weten

Een foto getweet door BJP leider en woordvoerder van Harish Khurana, die zag Delhi Congres leiders eten voor de partij van de landelijke snel, had onlangs zijn gegaan virale, waardoor de partij een rood aangelopen.

Een BJP leider vertelde De Indian Express, “hebben We verteld dat de werknemers die het hele land de media en de Oppositie zou wassen van de stad op zoek naar wat BJP werknemer die ze kunnen vangen doet iets controversieel. We kunnen dit niet laten gebeuren.”

De daaruit voortvloeiende aanwijzingen zijn verboden voor personen van het nemen van een selfie terwijl op het podium, met de vraag van werknemers om niet gezien te worden eten voor de snelle, en een advies van diabetische patiënten die niet deelnemen aan de snel.

Bovendien zijn sommige BJP-leiders in delen van Delhi waar er zijn veel eetgelegenheden hebben hun bezorgdheid. Een senior leider van Chandni Chowk zei, “Het protest vindt plaats in het gemeentehuis. Dat gebied heeft veel eetgelegenheden met echt lekker eten. Het zou natuurlijk om verleid te worden, dus we hebben gevraagd leveranciers als ze kon zitten elders tijdens de duur van het protest. We hebben ook gevraagd werknemers en leidinggevenden om voorzichtig te zijn.”

Een BJP staatscommissie-leider voegde eraan toe: “Voor de werknemers, het is een protest en voor MPs, het is snel. Het nemen van een selfie terwijl op het podium te delen op sociale media of eten voor het protest is niet juist.”

Khurana vertelde De Indian Express, “We hebben gevraagd aan de werknemers om te begrijpen dat ze moeten beseffen dat de geest van het verzet, en dat het snel moet worden gerespecteerd. Wij hebben bijvoorbeeld gevraagd diabetische patiënten niet te snel. Ze moeten eten, elke één of twee uur. Als ze niet, ze zou flauwvallen en dat is niet ideaal.”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App