To “sex workers’ dø etter å ha falt fra bygningen i løpet av politiet raid

0
95

Politiet tok dem til statlige J J Sykehus i Byculla der begge døde under behandling. (Representational)

Relaterte Nyheter

  • Mann beheads kone på mistanke om karakter

  • Halv-brent organ som er funnet i Rajasthan er Bundi

  • Kroppen mangler 11-år gammel jente funnet i Ludhiana

To kvinner, angivelig sex-arbeidere, døde etter å ha falt fra tredje etasje i en bygning mens du prøver å unnslippe politiets raid i Grant Road-området i south Mumbai, en offisiell sa på onsdag. Den uheldige hendelsen fant sted på Om Bygning i D B Marg lokalitet rundt 10.30 PM sist natt, politiet offisielle sa. Et team fra D B Marg politistasjon var patruljerer området som er kjent for prostitusjon aktiviteter.

Som politiet teamet kom til å gjennomføre “kontrollere”, en person på gulvet varslet andre, noe som førte til panikk blant sexarbeidere som var på de øvre etasjene, sa den offisielle. To av kvinnene prøvde å unnslippe ved å klatre ned fra tredje etasje vindu med hjelp av et tau, sa han. Imidlertid, mens klatring ned, de gled og falt.

Politiet tok dem til statlige J J Sykehus i Byculla der begge døde under behandling. Mens en av kvinnene var 50 år gammel, den andre var i hennes 30-årene. Begge stammet fra Vest-Bengal, politimannen sa. D B Marg Politiet har registrert et tilfelle av utilsiktet død og videre probe er i gang, la han til.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App