AP Tussentijdse resultaten 2018 updates: 2e jaar resultaat voor de release op 3 morgen @bieap.gov.in

0
73

Tussenresultaat 2018: Dit jaar, meer dan 10 lakh studenten kwamen voor de examens met 5.3 lakh in de inter 1 jaar en 5 lakh in inter 2de jaar. (Representational afbeelding)

Gerelateerd Nieuws

  • AP Tussenliggende 2de jaar resultaten 2018 datum en tijd: Waar te controleren, hoe te controleren, belangrijke data

  • Trein -, motor -, platform: Rajasthan school is als een station

  • CBSE Papier Lek: – Printers klaar, de beveiliging instellen, maar examencentrum wakker vertraging in de papieren

Tussenresultaat 2018: Het tweede jaar de resultaten voor van de Raad van Tussentijdse Examens Andhra Pradesh waarschijnlijk worden verklaard op 12 April op de officiële website — bieap.gov.in. Het eerste jaar zullen de resultaten echter release op 13 April. In tegenstelling tot vorig jaar, toen beide eerste en tweede jaar resultaten werden vrijgegeven op dezelfde dag, de Andhra Raad van bestuur heeft beslist om aan te kondigen resultaten van beide jaren op twee verschillende data. Het eerste jaar examens begonnen vanaf 28 februari en het tweede jaar examens gestart vanaf 2 Maart. Dit jaar, meer dan 10 lakh studenten kwamen voor de examens met 5.3 lakh in de inter 1 jaar en 5 lakh in inter 2de jaar.

Ook dit jaar is het “one-minute” – regel is ingevoerd door de AP-Raad, die de bars inwerkingtreding onderzoek centra, zelfs als de leerlingen een minuut te laat. Over 31,493 kandidaten afwezig waren voor de eerste taal onderzoek. In het 1e jaar examens werden afgenomen van 28 februari tot en met Maart 17, 2018 en het 2de jaar examens werden gehouden van 1 Maart tot 19. Rond 5 lakh kandidaten voor de AP van de Raad van bestuur van Inter-II examens 2018.

Resultaat tijd: De BIEAP wordt verwacht om het vrijgeven van de resultaten van het tweede jaar op 3 uur op 12 April tijdens het eerste jaar examens 2018 zullen de resultaten bekend worden gemaakt tussen 10 uur tot 12 op 13 April.

Waar om te controleren AP Inter resultaten 2018

— examresults.ap.nic.in

— resultaten.cgg.gov.in

— goresults.net

— manabadi.com

— manabadi.co.in

— exametc.com

— educationandhra.com

AP Tussentijdse resultaten 2018, hier is hoe om te controleren

Stap 1: zich Aanmelden op de officiële website hierboven vermeld

Stap 1: Op de homepage, vindt u twee links — AP Inter eerste jaar resultaten/AP Inter Tweede jaar resultaten

Stap 3: Klik op de gewenste link

Stap 4: In het veld, voer uw hal ticket nummer in en klik op “verzenden”

Stap 5: het resultaat zal worden weergegeven op het scherm

Stap 6: het Downloaden van het zelfde en het nemen van een uit te printen voor toekomstig gebruik

Lees | Top universiteiten in India

Het passeren van merken

Studenten beveiligen van 91 tot 100 merken zal gegeven worden rang A1, 81 tot en met 90 mark rang A2, 71-80 merken B1 rang, 61 tot en met 70 punten rang B2, 51 tot en met 60 merken C1 rang, 41 tot en met 50 C2 merken rang en 35 tot 40 tekens D rang en onder de 35 merken zou mislukken.

Vorig jaar Minister voor de Ontwikkeling van Human Resources Ganta Srinivas Rao had aangekondigd de resultaten op 13 April in Vijayawada. In zowel het eerste en het tweede jaar, de meisjes zijn beter dan jongens. Terwijl in het eerste jaar, meisjes scoorde een pass percentage van 80 procent, de jongens stonden op 75 procent. De Minister kondigde aan dat in het tweede jaar, de pass percentage voor meisjes is 69 procent, terwijl de jongens zijn op 60 procent.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd